Hae
Inka Nitta

FRANTSILAN KEHÄKUKKA JA IHANA YRTTIPUUTARHA

frantsilan kehäkukka
frantsilankehäkukka

Oletko kuullut Hämeenkyrön kunnassa sijaitsevasta Frantsilasta? Varmasti monet yrttien ja luonnonkosmetiikan ystävät ovat tietoisia Frantsilan brändistä. Matkasin ensimmäistä kertaa Hämeenkyrön suosituimpaan matkakohteeseen Frantsilan Kehäkukkaan.

frantsilan yrttipuutarha
frantsilan kehäkukan kahvila
kehäkukan yrittipuutarha

Frantsilan Kehäkukka pitää sisällään ihanan ja oikeasti edullisen kahvilan, rustiikkisen kasvisravintolan sekä yrtti- ja lahjatavaramyymälän, joka täynnä suomalaisia tuotteita ja nämä toimivat ympäri vuoden. Myymälän valikoimiin kuuluvat kaikki Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet ja henkilökunta on todella asiantunteva.

kehäkukka
frantsilan luontopolku
frantsilan kehäkukka art

Suosittelen kohdetta erityisesti kesäisin, jolloin pihapiirissä toimii lisäksi näytepuutarha, käsityöläispuoteja, suuri joenrantaterassi sekä taidenäyttelyitä. Pihapiiristä lähtee myös noin kilometrin mittainen luontopolku, jonka varrella pääset käppäilemään pitkospuiden varassa ja kauniiden polkujen läpi. Matkan varrella voit kiivetä myös lintutorniin ja ihailla suomalaista järvimaisemaa.

luontopolku frantsilan kehäkukka
frantsilan kehäkukan käsityöt
Frantsila kahvio

Frantsilan Kehäkukkaa ei tule sekoittaa Frantsilan luomuyrttitilaan ja hyvänolon keskukseen jokaa sijaitsee muutaman kilometrin päässä Kehäkukasta. Kehäkukkaan on kaikilla avoin pääsy ja kesäisin pääsee seikkailemaan myös pieneen näytepuutarhaan 1800-luvulla rakennetun kahvilarakennuksen viereen.

frantsilan yrttipuutarha
frantsilan kehäkukka luontopolku


Lisää kotimaan matkailua Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Lapin kuvapäiväkirja

Vinkit koiran kanssa retkeilyyn

Kiikunlähde – Maaginen lähde keskellä metsää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *