Hae
Inka Nitta

LAPIN KUVAPÄIVÄKIRJA

Heinäkuun lopulla muutaman päivän varotusajalla pakkasimme poikaystävän kanssa tavarat ja koirat mukaan ja matkasimme viettämään yhteistä kesälomaviikkoa Pohjois-Suomen kauniiseen luontoon Ylläksen suuntaan.

Uskokaa tai älkää, mutta kyseessä oli minun ensimmäinen kertani Lapissa, jos parin vuoden takaista rajanylitystä Norjaan ei lasketa. Näin erämaamaisemien rakastajana olin todella innoissani matkasta. Koko kevät oli ollut todella rankka ja henkisesti kuormittava, joten reissu pohjoiseen tuli kuin tilauksesta. Tekemistä Ylläksen suunnalla ei suunniteltu pahemmin, vaan mentiin vähän intuitioton mukaan. Emme halunneet reissusta stressaavaa kenellekään, vaan haluttiin nauttia toistemme ja koirien seurasta pohjolan hiljaisuudessa.

Hypätään kuitenkin kuvien pariin, sillä tämä on Lapin kuvapäiväkirja by minä.

lapin reissu
ylläksen kuvapäiväkirja
Lappi
Lappi
Lappi
Lappi
Lappi
Lappi
lapin reissupäiväkirja
lapin kuvapäiväkirja

 

Tässä reissussa kamera oli paljon vähemmän vaan repussa tai jätin sen ihan vain mökkiin. Matka oli minulle ihana rentoutusmatka. Tein reissusta kuitenkin 20 sekunnin reelsin eli kelan Instagramin puolelle, mikä kivasti tiivistää tämän kotimaan matkan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Inka ☘️ Sisällöntuottaja (@inkanitta) jakama julkaisu


Olen aktiivinen Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Seitseminen oli ihana

Kiikunlähde – Maaginen lähde keskellä metsää

Vinkin koiran kanssa retkeilyyn

2 kommenttia

  1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

    Noihin maisemiin tulee itsekin pian lähdettyä. Kerta kaikkiaan kauniilta näyttää! Mitä reittejä Ylläksellä kiersitte?

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Meillä oli aikaa kolme kokonaista päivää ja sen aikana kiersimme Ylläksen huipulla, Pakasaivon ja Seitakiven luontoreittejä sekä Varkaankurun polun poiketen kohti Kellostapulin huippua. Viimeisenä kokonaisena päivänä mentiin Totovaaran tunturireitti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *