Hae
Inka Nitta

ENSIMMÄINEN HYVÄNTEKEVÄISYYSKAMPANJA YLITTI ODOTUKSET!

hyväntekeväisyys mielenterveys
Vuosi tähän mennessä on ollut ihan hullu omien unelmien eteenpäinviemiseksi. Mielenterveysongelmat on hidastanut unelmien toteuttamista, mutta silti ollaan jo lähellä. Yksi unelmistani toteutui kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun pitkäaikainen haaveeni nimittäin hyväntekeväisyyskampanja mielenterveystyön parissa toteutui.

Aloitin keväällä uuden harrastuksen videopelien parissa, nimittäin rupesin livestriimaamaan omaa pelaamistani Twitch nimiseen palveluun. Minut otettiin erittäin hyvin vastaan ja sainkin todella nopeasti kerättyä oman pienenpienen yleisön ja uusia ystäviä sen saralta. Loppu keväästä pääsin mukaan kahdeksan naisen Twitch pelaajatiimiin nimeltään Vadelma ja päätimme toteuttaa heti kesän alussa viikonlopun mittaisen hyväntekeväisyyskampanjan.
hyväntekeväisyyskampanja
Osallistuimme tiiminä ESML ja MIELI Ry Ponnistuspotti keräykseen, luoden oman Vadelmapotti keräyksen. Keräyksen tuotoilla edistetään MIELI ry:n tekemää mielenterveystyötä ja ylläpidetään Sekasin-chattia sekä ympäri vuorokauden auki olevaa Kriisipuhelinta.

Yhdessä tiiminä livestriimasimme kukin omalla aikataulutetulla vuorollamme omilla kanavillamme erilaisia pelejä yleisöllemme. Pelasimme perjantaista sunnuntaihin aikalailla 9-03 välisenä aikana ja jokaisella meillä oli vähintään kaksi omaa noin kolmen tunnin lähetystä vuorollamme. Vierailimme myös toistemme lähetyksissä pelaten yhteispelejä. Myös katsojien kanssa pelailtiin ja heille jaettiin pelikoodeja, joilla pystyi lunastaa ilmaisia pelejä. Viikonlopun minun lähetykset voi käydä kurkkaamassa tästä ja tästä. Pelasimme minun striimeissä yhteispelejä Don’t Starve Together, Pummel Party ja piirrosversiota rikkinäisestä puhelimesta.
mielenterveystyö
Asetimme tiimin kanssa tavoitteeksi potille 1000€ ja emme ikinä olisi uskoneet, että potti täyttyisi jo 12 tunnissa Villin Vadelma viikonlopun aikana! Loppujenlopuksi saimme kerättyä huiman 1500€ mielenterveystyöhön.

Itselleni todella tärkeä aihe ja olen todella onnellinen, että sain olla mukana keräyksessä niin lahjoittajana, kuin osaltani myös järjestäjänä. Saimme myös hienosti koko viikonlopun ajan tuotua esille MIELI ry:n palveluita ja nostettua aihetta ylöspäin. Toivon, että mielenterveysongelmat eivät enää olisi tabu ja niistä voitaisiin puhua avoimemmin.
ponnistuspotti
Tämä ei varmasti jäänyt viimeiseksi hyväntekeväisyyskampanjaksi minulta.


Lue myös nämä:

Diagnoosina yleistynyt ahdistuneisuushäiriö

Musta tuli taas opiskelija

Ensimmäinen paniikkikohtaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.