Hae
Inka Nitta

MINUSTA TULI KUMMITÄTI!

ristiäiset
minusta tuli kummitäti ristiäiset
kummitätinä oleminen
Ystävänpäivänä sain ihan mahdottoman ihanan kunnian ryhtyä parhaan ystäväni tyttären kummitädiksi. Tyttö on ensimmäinen kummilapseni ja nyt jo mahdottoman tärkeä itselleni. Haluan olla tulevaisuudessa lapselle se aikuinen ystävä johon tukeutua ja turvautua. En ole itse vauvojen ja pienten lasten ystävä, mutta tulevaisuudessa kasvaessaan ei tyttö pääse minusta eroon.
kummitäti tytöle
kummilapsi
Pukeuduin mahdollisimman hyvin ristiäisten teemaväreihin. Itse tilaisuus oli pieni, mutta hyvin kaunis. Tarjottaviin oli panostettu todella hyvin ja nappasinkin etenkin tarjoilupöydästä muutamat kuvat. Kokeilin kuvien editoinnissa hieman uutta tyyliä, josta mieleeni tulee rustiikkisuus.
ristiäisten valokuvaus
minusta tuli kummitäti
Onko sinulla kummilapsia?


Seuraathan jo Instassa @inkanitta?

Lue myös nämä:

Diagnoosina yleistynyt ahdistuneisuushäiriö

Vinkit babyshowereihin eli vauvakutsuille

Ristiäisten asuvalinta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *