Hae
Inka Nitta

TALVINEN HALIMASJÄRVI

Talviretkeilysuunnitelmat eivät menneet ihan niin kuin suunnittelin syksyllä johtuen pienestä karvapiraijasta, jonka kävin noutamassa joulukuussa. Talviretkeily minulla on painottunut käytännössä lyhyisiin Kickspark vetoreissuihin vanhemman huskyn kanssa ja totta kai perus koiralenkkeilyyn.

talvinen halimasjärvi
halimasjarvi luonnonsuojelualue
Kävimme tammikuun lopulla pakkaspäivän kunniaksi katsastamassa miltä talvinen Halimasjärvi näyttää ja samalla harjoittelemaan Lokin kanssa hieman retkeilyä mm. pysähtymisiä, odottelua ja hankalampaa maastoa. Päätettiin ottaa ystävän kanssa iso termari kahvia sekä kuksat ja istahdettiin hetkeksi nauttimaan ihanasta talven ihmemaasta pakkasessa.
talviretkeily tampereellatalvinen halimasjärvi lähiretkeilyyn
Tykkään itse todella paljon Halimasjärven luonnonsuojelualueesta ja etenkin sen luontopolusta, mikä tosin on vain noin. yhden kilometrin mittainen. Itse alueelta löytyy kuitenkin monen kilometrin edestä tutkittavaa ja patikoitavaa, mutta talvisin ainakin lyhyt reitti on valmiiksi tampattua. Tietenkin paikan läheltä löytyminen houkuttelee minut kerta toisensa jälkeen seikkailemaan alueelle. Halimasjärvi ja sitä ympäröivä luonnonsuojelualue löytyy Tampereen Atalasta ja sinne pääsee näppärästi autolla kuin julkisillakin.
halimasjärvi näköalapaikka
Mun suosikkijuttuja Halimasjärvellä on ehdottomasti sen rauhallisuus ja pieni näköalapaikka, josta näkee kivasti järvelle. Lähes joka kerta on kiivettävä ylös sinne ja muistikortiltani löytyykin jokaiselta vuodenajalta kuvia näköalapaikalta, hah.


Seuraathan jo Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Perheemme kasvoi yhdellä

Retkelle Niihamaan!

Vinkit koiran kanssa retkeilyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *