Hae
Inka Nitta

KIRJAVINKKI FIILISTELIJÖILLE

*Sisältää mainoslinkkejä
*Kirja saatu arvostelukappaleena

Halusin tulla vinkkaamaan vuoden kauneimmasta keittokirjasta teille. Sadonkaari on suurella rakkaudella hyvään ruokaan, nautiskeluun sekä hemmotteluun laadittu kirja. Kirja on täydellinen fiilistelijöille ja kyseessä ei todellakaan ole pelkkä keittokirja. Kirjan kansien välistä löydät todella visuaalisesti miellyttäviä ruoka- ja lifetylekuvia, biisivinkkejä, tuorekosmetiikan tekemistä ja paljon muuta mitä sellainen fiilistelijä kuin esimerkiksi minä voikaan kaivata.
kirjavinkki fiilistelijöille sadonkaari

Kirjan kansien välissä käydään koko vuoden sadonkaari nimensä mukaisesti läpi. Resepteissä sekä vinkeissä on hyödynnetty luontoa ja käytetty puhtaita raaka-aineita. Vaihtoehdoissa on todella suuri määrä vegaanisia kasvisvaihtoehtoja.

Kirjan kirjoittajina toimii valokuvaaja ja joogaohjaaja Jonna Monola, jolle on tärkeää hyvä ja tasapainoinen elämä höystettynä arjen luksuksella sekä kokenut ruokatoimittaja ja stylisti Jatta Heinlahti.

sadonkaari kirjavinkki
Mielestäni kirja on todella kaunis. Rakastan visuaalisesti kauniita kuvia ja vesi nousee kielelle upeista resepteistä pelkästään kuvia katsomalla. Mä olen monta kertaa selannut kirjaa ihan vain kuvien perusteella, sillä ne on niin kauniita! Tulen itse ehdottomasti hyödyntämään kirjan sisältöä eri vuodenaikojen juhlissa sekä itsetehdyissä lahjoissa, sillä löydät hyviä lahjavinkkejäkin sivuilta.
kirjavinkki fiilistelijöille
Kirja on saatavilla mm. suoraan kustantajalta ja myös *Adlibrikseltä pystyy tilaamaan. Tämä kirjavinkki on myös loistava lahjavinkki.

sadonkaari fiilistelijöille

*Affiliate-linkki

Seuraa mua Instassa! @inkanitta

Lue myös nämä:

Lukulistalla

Musta tuli taas opiskelija!

Lukulistani nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.