Hae
Inka Nitta

VUODEN 2020 LUETUIMMAT BLOGIPOSTAUKSET

Palataan vielä ihan hetkeksi viime vuoteen, sillä haluan jakaa vuoden 2020 luetuimmat blogipostaukset. Mä tykkään itse käydä paljon näitä juttuja läpi ja pohtia siinä samalla sitä omaa sisältöään ja kohderyhmää. Listasin tähän top 10 vain vuonna 2020 kirjoitetut postaukset.

tampereen valoviikot tanssivat vedet valoshow tammerkoski

1 . Tampereen valoviikot – Tanssivat vedet on näkemisen arvoinen show

Koko vuoden suosituin blogiartikkeli oli ehdottomasti tämä, joka käsitteli Tampereen valoviikkojen valovesishowta. Kävin melko alkuvaiheessa ja postasin nopeasti. Plussat annan ehdottomasti hyvästä hakukoneoptimoinnista ja tämä löytyi Googlen hausta top 3 koko sen ajan. Tälläistä tapahtumiin ja hieman matkailuun liittyvää haluaisin postata ehdottomasti enemmän ♥

irtisanoin itseni

2. Irtisanouduin vakituisesta työstä

Musta oli ihanaa, että kuinka hyvin tämä postaus otettiin vastaan ja toivon todella, että annoin myös muille inspiraatiota lähteä jos tuntuu siltä, että jummaa paikallaan. Tulen ehdottomasti tulevaisuudessakin kirjoittamaan henkilökohtaisemmista asioista.

pandemia lomautti

3. Korona toi lomautuksen

Kirjoittelin omia fiiliksiä liittyen kokoaikaiseen muutaman kuukauden lomautukseen. Tämä oli varmasti monella muullakin edessä ja menossa tällöin, joten herätti samaistuttavia tuntemuksia monille.

essence luomiväriuutuudet

4. Essencen kevät uutuudet 2020

Alkuvuodesta 2020 kirjoittelin vielä kosmetiikasta enemmän. Otin linjan, että vähennän blogissa kosmetiikkapuolta, sillä se ei ole vahvuuteni, mutta silti muutamat kosmetiikkaan liittyvät postaukset löytyvät tältä listalta.

mun ensimmäinen paniikkikohtaus

5. Mun ensimmäinen paniikkikohtaus

Yli puoli vuotta ensimmäisen paniikkikohtauksen jälkeen julkaisin postauksen, jota olin jo pidemmän aikaa luonnostellut. Haluaisin ehdottomasti kirjoitella mielenterveysongelmista enemmänkin, mutta en oikein osaa tuoda sitä ulos.

o´keeffes käsivoide

6. O´keeffes working hands – paras käsivoide ikinä!

Kylmä ilma ja koronan tuoma extra käsienpesu sekä desi kuivattaa entistä enemmän käsiä, joten kirjoittelin postauksen suosikkikäsivoide löydöstäni mikä kosteuttaa halkeilevatkin kädet.

turkoosi lähdevesiallas suomi

7. Kiikunlähde – Maaginen lähde keskellä metsää

Kiikunlähteellä käyminen herätti paljon kysymyksiä ja kommunikointia blogin puolella ja olin tästä todella iloinen♥ Tämän tyyppisiä postauksia haluaisin toteuttaa ehdottomasti eniten!

pukeudun töihin maaliskuu

8. Näin pukeudun töihin – Työasut maaliskuu

Koko Näin pukeudun töihin – postaussarja oli todella suosittu. Harmikseni sen päätin kun vaihdoin työpaikkaa, jossa pääosin etenkin nykyään työskentelen etänä tukka takussa ja kulahtanut huppari päälläni.

kukkamekko

9. Miltä uusi työ on tuntunut?

Blogissani on aina tykätty uraan ja muuten työhön liittyvistä jutuista. Pitäisikö mun enemmän avata omia urasuunnitelmiani?

reilu kuukausi joogaa takana

10. Reilu kuukausi joogaa takana – Miltä tuntuu?

Viimeinen, mutta ei vähäisin tässä listassa oli joogapostaukseni! Postauksen suosio yllätti, mutta itseasiassa joogajuttuja on tulossa ihan pian lisää.

Mikä näistä kymmenestä postauksesta on sinun suosikkisi?


Tykkäätkö jo Inka Nitta  Facebook sivusta?

Lue myös nämä:

Vuoden 2020 asukuvat

Best Nine ja tarinat niiden takaa

2 kommenttia

  1. MSK kirjoitti:

    En seuraa kovin monia blogeja, mutta harvoissa seuraamissani kerrotaan juurikaan työ/opiskelujutuista, joten sun blogista on ollut kiinnostavaa lukea niistä, sellasta toivon lisää. Myös tapahtumat ja reissukohteet on kivoja aiheita. Itseä ei kosmetiikka ja asukuvat kiinnosta juurikaan niin tykkään lukea blogeja, joissa on muutakin sisältöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.