Hae
Inka Nitta

BEST NINE JA TARINAT NIIDEN TAKAA

Uuden vuoden aloittaminen on inspiroinut minua kamalasti. Rakastan aina jäädä muistelemaan edellistä vuotta kuvien kautta ja siksi varmasti omia lempi postauksia ja tekemisiä on vanhojen asujen kokoaminen kollaaseihin. Asut vuodelta 2020 onkin jo jaettu edellisessä postauksessa, mutta sen sijaan ajattelinkin jakaa Best Nine ja tarinat niiden takaa. Kyseessä siis minun Instagramin vuoden 2020 kaikkein eniten näyttökertoja keränneet kuvat ja tarinat kuvien takaa. Vasta tosiaan tätä postausta kirjottaessa tajusin sen, että ideana olisi varmasti ollut eniten tykkäyksiä keränneet kuvat, mutta noh mennään näyttökerroilla nyt. Ei tämä vaikuta kuin vain pariin kuvaan näistä yhdeksästä.

Kuvat ja tarinat tulevat puhtaasti niiden suosion mukaisessa järjestyksessä eli eniten katselukertoja keränneen esittelen teille viimeisenä.
Best nine

Tämän kuvan julkaisin kesälomani viimeisenä päivänä. Kuva oltiin käyty ottamassa samalla viikolla Hatanpään Arboretumin alueella. Mä tykkäsin ihan hulluna näistä kuvista joita otettiin Viivin kanssa ja julkaisin useammankin samana päivänä otetun kuvan Instagramiin sekä blogiin. Kuvatekstissä kerroin, että on aika ottaa itseään niskasta kiinni unelmien kanssa ja ettei haaveet tule itsestään luokse. Selkeästi tuli tehtyä näin, sillä parin viikon päästä tästä minulla olikin jo uusi työ.
Best nine
Tämäkin kuva on minun lomaltani, tosin jo kesäkuussa ensimmäiseltä puolikkaaltani. Tällöin nautittiin koko vuoden lämpimimmistä säistä ja kesä oli parhaillaan. Kuvatekstissä kerroin vain omista lomafiiliksistäni ja kyselin onko muilla jo lomat lusittu. Mä harvoin julkaisen mitään tämän tyylistä ja aikaisemmat uikkarikuvat taitaa kaikki olla kauempaa sup-laudan päällä. Mä kuitenkin tykkäsin tästä ja muistan, että tuolloin olin aidosti iloinen ja tosi tyytyväinen omaan kroppaani.

Best nine
Tämäkin kuva on kesältä, mutta se on julkaistu vasta syyskuussa. Kuva on taukopaikalta Seitsemisissä, jossa tehtiin päiväretki koirien kanssa juhannuksen aikoihin. Emalimukissa on kuppikahvia ja muistan, että tuona päivänä oli melko lämmin eikä pitkää reittiä voinut koirien vuoksi patikoida. Kuvatekstissä kerroin kuinka poikaystävän kanssa haaveiltiin retkipakusta, jolloin myös kylmien säiden retkeily yleistyisi meidän perheessä.

Best nine
Kuvassa näkyy Pälkäneen rauniokirkko eli Pyhän Mikaelin kirkko. Mä rakastan historiallisia rakennuksia, sillä niissä on jotain taikaa ja sen historian aikakauden voi oikein aistia niistä. Halusin tällöin vain käydä kuvaamassa kivoja kuvia kirkon läheisyydessä eikä sen kummempaa. Tämän kuvan alla kerroin hauskan tarinan kuinka pienenä opin sanomaan r-kirjaimen ensimmäistä kertaa juuri tämän kirkon kohdalla huutamalla auton takapenkiltä kovalla äänellä kirrrkko!

Best nine
Sitten melko uusi kuva meinaan joulukuulta! Tämän kuvan takana on vain se, että halusin esitellä Lokin seuraajilleni Leijonakuningas tyylillä.

Best nine
Yllätyin, että tämäkin kuva löytyi Best Nine listaltani. Kuvatekstinä toimii ihan vain viikontoivotukset kaikille ja kuva napattiin nopeasti kahvilla ollessamme. Alunperin oli tarkoitus kuvailla mun vanhan työpaikan Instagramiin farkuista kuvia, mutta päädyttiinkin kahville ja otettiin kuvat hieman hätäseen samalla. Kuva on otettu muistaakseni helmikuussa.

Best nine
Kaikki kuvani Bamsen kanssa on ollut yleisesti tosi tykättyjä enkä yllättynyt, että listalta löytyy kaverikuva tämän herra huskyn kanssa syksyltä. Kävin tällä lenkillä kuvaamassa muutamat yhteistyökuvat itselaukasimella ja kameranjalalla märässä metsässä koira sidottuna puuhun naudannahkarullan kanssa. Päädyin vielä ottamaan lopuksi muutamat kuvat Bamsen kanssa ja tykkäsin näistä ihan super paljon. Hirveetä säästöähän se oli ja varmasti olin hauska näky metsässä kaiken kalustoni kanssa.

Best nine
Julkaisin maaliskuussa  kuvan päiväretkeltä. Tässä tunnelma on täysin aito, sillä kuva on ihan puhdas vahinkolaukaus. Kirjoitin iloisen kuvatekstin siitä, kuinka pandemia ei ollut vielä vaikuttanut elämääni kun töissäkin sain vielä käydä. Muistaakseni päivä tai kaksi kuvan julkaisun jälkeen sain kuulla, että mut lomautettaisiin vähintään 3 kuukaudeksi täysipäiväsesti.
Best nine
Tässä onkin sitten eniten näyttökertoja kerännyt kuva. Kuva on otettu kevään lopussa Kiikunlähteeltä ja tämä onkin varmaan oma lempparini kaikista viime vuoden kuvistani Instagramissa. Tuo lähde sykähdyttää edelleen.

Millainen oli sinun best nine yhdeksikkö?

Muistathan seurata Instagramissa minua @inkanitta


Tykkääthän jo Facebookissa?

Lue myös nämä:

Vuoden 2020 asukuvat

Vinkit vauvakutsuihin

Assistentin työ, mitä se on?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.