Hae
Inka Nitta

LAHJAVINKIT MATTIMYÖHÄSILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

Onko siellä ruudun toisella puolen yhtä hyvin ajoissa lahjaostoksilla käyneitä kuin minäkin? Minä joka vuosi ajattelen, että tänä vuonna ostan lahjat ajoissa, mutta huomaan aina näihin samoihin aikoihin, että lahjat on edelleen hankkimatta.
lahjavinkit mattimyöhäsille
Kokosin tähän postaukseen muutamat lahjavinkit viimetippaan, jotka ehtivät pukinkonttiin vaikka itse lahjanantopäivänä.

Lahjavinkki kahvinjuojalle

Tämän ihanan kahvintuoksuisen lahjan kelpuuttaisin oikein mielelläni. SLURP on kahvipalvelu, mikä kuljettaa kotiin aina oman toimitusvälin välein uuden pienpaahtimon kahvipaketin. Kahvit valitaan oman makumieltymyksen mukaisesti ja kahvipaketeista on valittavina myös eri kokoja. Kahvit kuljetetaan suoraan pienpaahtimoilta kotiovelle  ja mikä parasta Slurpin asikkaana tuet kestävämpää kahvituotantoa.

Slurpin verkkokaupasta pystyt tilaamaan sähköisen lahjakortin(*linkki), jonka tilauskoon ja tilausjakson voit valita lahjan saajalle. Vaihtoehtoisesti voit tilata pitkälle kevääseen kestävän Slurp Original tilauksen määräajaksi *tästä.
aineettomat lahjavinkit

Kirjojen ystäville lahjavinkit

Kirjojen ystäville on valinnanvaraa! Suosittuihin äänikirjapalveluihin mm. Bookbeattiin(*linkki) sekä Nextoryyn(*linkki) on saatavilla sähköisiä lahjakortteja. Suuri etenkin kirjojen verkkokauppa Adlibris tarjoaa sähköiset lahjakortit(*linkki) tietyillä summilla ja saat sen oston jälkeen heti sähköpostiin. Jos haluaa antaa konkreettisesti jotain, voi nämä aina kuitenkin tulostaa!

Jooga tekee hyvää

Lahjakortti joogaan on ihana lahjaidea. Eletään kuitenkin tällä hetkellä sellaisessa tilanteessa, että harrastuksia yleisissä tiloissa on vältettävä. Monet yritykset on lähteneet kehittämään online alustojaan ja nämä ovat myös etenkin vuorotyöläisille todella hyvä vaihtoehto, vaikka maailman tilannetta ei olisikaan käynnissä. Mun oma suosikkini, jota itse myös käytän on Bohemian Mood Online joogapalvelu. Palvelu on saatavilla suomeksi että englanniksi. Tässä linkki.
joululahjavinkit

Lahjaksi hemmottelua ja kauneutta

Kauneushoitoloiden valikoimat on täynnä mitä ihanempia hoitoja sekä hemotteluja. Mitä jos ostaisit hetken omaa aikaa lahjaksi? Hyvänä ideana on hankkia esimerkiksi lahjakortti parihierontaan sinulle ja ystävällesi. Ainakin Tampereella Lapinniemen Helmi tarjoaa sähköisiä lahjakortteja ja mahdollisuuden parihoitoihin. Tässä linkki

Ruudunkyttääjälle

Viimeisenä ehkä hieman tylsempi lahjavinkit vaihtoehto, mutta sellainen mikä varmasti näinä päivinä tulee käyttöön, eli suoratoistopalvelut! Mun omat ehdottomat suosikit on HBO ja Netflix, mutta tänä jouluna ajattelin tilata itselleni lahjaksi Viaplayn(*linkki) kuukaudeksi, sillä sinne on tullut Supernaturalin kaikki kaudet katsottavaksi. Viaplay on erittäin hyvä myös urheilun ystävälle, sillä sieltä pystyy striimaamaan mm. NHL, KHL, NFL ja muuta!
lahjavinkit viimetippaan

*Affiliate-linkki

Seuraathan jo Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Vinkit vauvakutsuihin eli babyshowereihin

Assistentin työ, mitä se on?

Retkelle Niihamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.