Hae
Inka Nitta

3 x SAMAT FARKUT, ERI ASU

*Sisältää mainoslinkkejä

Nykyään, etenkin vaatekauppaurani jälkeen olen pyrkinyt hankkimaan vain sellaisia vaatteita, joita tiedän pystyväni yhdistää mahdollisimman monen muun vaatekappaleen kanssa.  Olen innostunut Instagramin puolella tekemään paljon erilaisia Reelsejä liittyen asukokonaisuuksiin ja niiden erilaisiin yhdistelmiin. Siitä inspiroituneena ajattelin jakaa myös tänne blogiin 3 eri asua, joissa kaikissa samat farkut!

Farkut on ONLYn mallistoa ja malli on nimeltään Emily. Malli on nilkkamittainen, suora ja trendikäs. Lahje on jätetty päättelemättä ja itse tykkään erityisen paljon juurikin hapsutetuista lahkeista. Farkut saa ostettua mm. Bubbleroomin verkkokaupasta *tästä, missä ne onkin itseasiassa alennuksessa tällä hetkellä.
3 x samat farkut eri asu
Ensimmäisenä esittelen rennon asukokonaisuuden, jonka näen itselläni etenkin syksyisin päällä. Ylisuuri paksu neulepaita ja lenkkarit yhdistettynä suoriin farkkuihin tuo rennon, mutta todella tyylikkään vaikutelman. Sama asu toimii myös näin kylmemmillä ilmoilla esimerkiksi yhdistämällä pitkävartiset printtisukat paljaiden nilkkojen peitteeksi.

samat farkut eri kokonaisuus
Samat farkut yhdistin asiallisempaan kokonaisuuteen. Suora malli on jo itsessään asiallinen, mutta lahkeen rosoisuus tekee siitä tyylikkään ja erilaisen. Sininen farkku näyttää todella hyvältä punaisen kanssa, joten yläosan ei tarvitse aina olla väritön. Poolokaulus jakun alla näyttäisi myös todella hyvältä.

samat farkut, eri asu
Viimeisenä vaihtoehto juhliin tai ei niin vakavaan tilaisuuteen. Farkut on vyötärökorkeudeltaan reippaasti yli navan, joten cropattu yläosa toimii täydellisesti näiden kanssa. Korolliset avokkaat tuo heti juhlavan fiiliksen ja näin kylmällä säällä halusin yhdistää vielä pidemmän jakkutakin tuomaan virallisuutta kokonaisuuteen. Farkkujen kanssa toimii myös jakku kiinni, vaikka pituutta olisi takilla enemmänkin.

Mitä sä yhdistäisit suorien farkkujen kanssa?

*Affiliate-linkki

Seuraa Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Farkkumekko pääsi vihdoinkin käyttöön

Yhdet housut: kaksi asua

Mitä puin valmistujaisiin talvella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.