Hae
Inka Nitta

MASKEERAUKSIA JA HALLOWEEN LOOKKEJA EDELLISILTÄ VUOSILTA

Eilen lokakuun viimeisenä päivänä vietettiin Halloweenia. Halloween on varmaan suosikkijuhlapyhäni kaikista juhlista, sillä rakastan fantasiaa, naamiaisia sekä suuria koristeluita. Olisipa Halloween Suomessa isompi juttu, tykkäisin niin jos talojen pihat koristeltaisiin kammottavasti ja porukka kulkisi yömyöhään pelottavat maskit naamalla Halloween paraateja unohtamatta. Tänä vuonna mun Halloween kuitenkin oli kauhuelokuvien sekä tubettajien tekemiä Phasmofobia videoiden katselua.

Pari vuotta sitten opettelin tekemään ensimmäisiä maskeerauksia. Edelleen ollaan tosi alussa harjoittelun kanssa, mutta ilman harjoitusta ei voi oppia! Tänä vuonna en valitettavasti päätynyt tekemään yhtäkään kunnollista maskeerausta tai meikkiä. Karmivassa karnevaalissa luomilla oli glitteriä ja olin liimannut koristekiviä otsaani, mutta en sen enempää.

Kokosin alle muutamia maskeerauksia sekä meikkejä parin vuoden sisältä, myös muistoksi itselleni.
Maskeerauksia ja halloween lookkeja

Poison Ivy

Tämä taisi olla ensimmäisiäni pari vuotta sitten. Valitsin hahmoksi DC comicsin antisankarin Poison Ivyn, sillä hahmona se on melko yksinkertainen toteuttaa. Etsin vain vihreät vaatteet, punaisen peruukin ja tein vain vihreän meikin silauksella punaista huulipunaa. Liimasin myös iholiimalla Ikean tekomuratista palasia naamaani tuomaan ”uskottavuutta”. Tässä postauksessa enemmän kuvia omasta versiostani Poison Ivystä.
Maskeerauksia ja halloween lookkeja

Klovni

Tämä klovnimaskeeraus on tehty samana vuonna Poison Ivyn kanssa. Tätä en itseasiassa koskaan julkaissut mihinkään, sillä en ollut tyytyväinen lopputulokseen. Nyt kun itse katson maskia, se on ihan hyvä ja olisin ihan hyvin voinut ottaa muutaman paremmankin kuvan ja julkaista sen jossain. Tämän tein meikeillä ja mustat kohdat silmissä sekä huulissa tein Grimasin vesiliukosella mustalla kasvovärillä.
Maskeerauksia ja halloween lookkeja

Sitten on tämä vuoden 2018 maski Karmivasta Karnevaalista. Tässä on käytetty Grimasin vesiliukosta mustaa kasvoväriä ja sen päälle laitettu mustaa luomiväriä tuomaan metallinhohtoa sekä pysyvyyttä. Muistan, että tarkoitus oli käyttää molemmissa silmissä värillisiä piilareita, mutta sain sen vain toiseen. 😀 Hiuksiin letitin myös vanhoja hiustenpidennyksiäni ajalta, kun minulla oli kirkkaan punainen tukka. Tässä postauksessa enemmän kuvia tästä.
Maskeerauksia ja halloween lookkeja

Merenneito

Tämä merenneitomeikki on tehty itseasiassa vappuna 2019 ja siitä löytyy enemmän kuvia tästä postauksesta. Kyseisessä postauksessa on myös video tämän lookin tekemisestä. Tässäkin lookissa olen käyttänyt ainoastaan meikkejä sekä koristekiviä. Suomuihin käytin vihreitä lumivärejä sekä vihertävään taittavaa higlighteriä tuomaan kolmiuloisuutta suomiin.
Maskeerauksia ja halloween lookkeja

Spiderwoman

Tätä Spiderwoman maskia oli hauska työstää. Olin erittäin tyytyväinen silmämeikkiin jonka toteutin tähän. Itse naamio on tehty yllättäen Grimasin vesiliukosilla väreillä: punaisella sekä mustalla. Tein tämän kesällä 2019, kun uusi Spiderman tuli leffateatteriin. Tässä postauksessa enemmän kuvia.

Tässä olikin maskeerauksia parilta vuodelta. Muistin, että kahden vuoden sisällä näitä olisi tullut tehtyä enemmän, mutta tässä taisi olla kaikki.

Millaisia meikkejä/maskeja sinä toteutat yleensä?


Seuraa Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Karmiva Karnevaali 2020

Huuliöljy: täydellinen lisä arkimeikkiin

Hyvät siveltimet on luomivärin perusta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *