Hae
Inka Nitta

TAMPEREEN VALOVIIKOT – TANSSIVAT VEDET ON NÄKEMISEN ARVOINEN

Tampereen valoviikot alkoivat viime perjantaina 23.10. Tänä vuonna valitettavan koronatilanteen vuoksi valoviikkojen virallista avajaistapahtumaa ei järjestetty, mutta valot on kuitenkin nähtävillä ensi vuoden maaliskuun puoleenväliin saakka. Ymmärsin, että paikka paikoin on myös uutta valaistusta.
tampereen valoviikot tanssivat vedet
Tänä vuonna valoviikkojen avauksessa 23.10 eteenpäin nähtiin Tanssivat vedet valoshow. Show nähtiin ensimmäisen kerran vuosi sitten syksyllä Tampereen syntymäpäivien johdosta. Tanssivat vedet teos on vielä 4 päivää nähtävissä, eli viimeinen show on lauantaina 31.10. Tilanteen vuoksi Tanssivat vedet on nähtävillä jopa noin. 10 minuutin välein kello 19-22 välillä sinne lauantaihin asti. Mielestäni hieno tapa välttää suuret väkijoukot ja näin voidaan taata turvavälit helpommin.
tanssivat vedet tammerkoski
Vesivaloshow sijaitsee Tammerkoskessa, Koskipuiston Scandic hotellin puolella koskea. Äänentoisto on myös hotellin puolella rantaa, joten parhaan katselunäkemyksen saa sieltä. Esityksessä on myös päivittäin vaihtuva musiikki!
valoshow tammerkoski
Mä itse henkilökohtaisesti nautin erittäin paljon Tanssivien vesien valoshowsta. Se oli erittäin kaunis ja esityksen menossa huomasi taas rakkauden tähän kaupunkiin. Show on upea sekoitus valoja, musiikkia sekä vettä suoraan Tammerkoskesta. Tunnelma hämärässä oli loistava samalla kun vesi suihkusi jopa kymmenen metrin korkeuteen tunnelmaa nostattavien kappaleiden tahdissa. Todellakin näkemisen arvoinen, joten suosittelen kovasti ja samalla kurkkaamaan Tampereen valoviikot!
valoviikot tanssivat vedet tammerkoski koskenranta


Seuraathan jo Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Karmiva karnevaali 2020

Saarijärven laituri

6 vinkkiä lähiretkeilyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.