Hae
Inka Nitta

KARMIVA KARNEVAALI 2020

karmiva karnevaali 2020
Karmiva karnevaali järjestettiin tänä vuonna Särkänniemessä syyslomaviikolla. Minulle on tullut perinteeksi käydä vuosittain kurkkaamassa Särkänniemen järjestämä Karmiva karnevaali ja tänä vuonna hieman pelotti, että saadaanko asiaa järjestettyä. Tapahtumaan oli kuitenkin ennakkovaraus ja päivämääräinen kapasiteetti, kuten huvipuistossa oli koko kesän.
karmivakarnevaali
Karmiva karnevaali on Särkänniemen vuosittain järjestämä Halloween-teemainen huvipuistoilta, jossa on myös aiheeseen liittyvää rekvisiittaa sekä muuta oheistapahtumaa ja esiintyjiä. Yleensä se on ollut avoinna Tampereen syyslomaviikolla.
karmiva karnevaali särkänniemi 2020
karmiva paraati

Tällä kertaa teema oli selkeästi yleisellä alueella Muerte los dias tyylistä, eli värikästä ja iloista kuten Meksikolainen kuolleiden päivä on. Tämän lisäksi huomasin harlekiini-teeman melko vahvana, sillä ruutulippuja ja – kuosia näkyi ravintoloiden sekä kahviloiden koristuksessa. Tykkäsin erityisesti Motogeen alueelle tehdystä ”aikuisten puolesta” eli Circus Hysteriasta, mikä oli k-15 ja näyttelijät selkeästi rankemmin maskeerattuja ja heidän roolisanat oli heikkohermoisimmille nounou.
PA171193
Hysterian alueella oli nähtävillä myös Tampere Burlesquen esityksiä. Mä tiesin mitä burleski on, mutta en koskaan sitä ollut nähnyt. Voisin sanoa, että itse nautin ihan älyttömästi koko showsta ja voisin todella hyvin mielin käydä katsomassa ihan isompaakin burleskishowta myöhemminkin. Tykkäsin siis kovin!
tampereburleski
Tänäkin vuonna oli käytössä zombialue. Harmillisesti se oli pienempi kuin aikaisempina kertoina ja mitään oheistoimintaa ei ollut. Ymmärrän tämän täysin, sillä tämän hetkinen maailmantilanne sitä vaatii. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun kaikkialla on ollut enemmän tarinaa ja taustoja.

karmiva karnevaali visiiri zombi
Muita esityksiä tarjosi mm. Lunddance tanssillaan sekä paraadillaan, Unidance tanssiesityksillään sekä Fire Lady tulishowlaan.
karmiva karnevaali halloween paraati
fire lady särkänniemi
Tälläkin kertaa Karmiva karnevaali ilostutti ja oli hauskaa paikanpäällä. Toivon, että ensi vuonna ”aikuisille” toiminta kasvaa entisestään ja Circus Hysterian(tai vastaava) alue suurentuu.
hullulapiomies
Julkaisin Instagramissa myös jonkin verran materiaalia Karmivasta karnevaalista, joten näitkö jo tekemäni Reelsin tapahtumasta? Tästä klikkaamalla Särkänniemen Karmiva karnevaali 15 sekunnissa. Tein vuonna 2018 edellisen kerran blogiin juttua Karmivasta karnevaalista ja sen vuoden blogipostauksen voit käydä lukemassa tästä.
halloween look 2020

Yllä tämän vuoden meikki. Yleisesti olen pyrkinyt tekemään enemmän kauhuteemaisen maskeerauksen, mutta tällä kertaa päätin olla nättinä sekä aikaa oli rajattu määrä. Päädyin koristekiviin sekä vihreään glittermeikkiin.


Seuraathan jo Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Kävin koronatesteissä ja muita kuulumisia

Lukulistalla syksyksi

Vinkit koiran kanssa retkeilyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *