Hae
Inka Nitta

KÄVIN KORONATESTEISSÄ JA MUITA KUULUMISIA

*Sisältää mainoslinkkejä

kuulumisia inkanitta
Juon jo toista kierrosta päiväkahvia ja ajattelin samalla tulla kertomaan blogin puolelle omia kuulumisia kuin ennen vanhaan. Eikä siitä loppujen lopuksi kauaa ole, kun tapanani oli kirjoitella vähintään parin kuukauden välein kattava blogipostaus omia kuulumisia. Nykyään tulee itselläni enemmän Instagramin puolelle jaettua omia kuulumisia ja fiiliksiä asioista. Instagramini(@inkanitta) kannattaa muuten ottaa haltuun, jaan sinne nykyään huomattavasti enemmän omaa arkeani, kuin mitä tänne.
muita kuulumisia
Kokonaisuudessaan menee ihan hyvin. Uudessa työssä menee ihan hyvin, nyt pikku hiljaa oma työnkuva ja työympäristö on alkanut tuntua tutulta noin. kahden kuukauden työssäolon jälkeen. Omat tulevaisuuden suunnitelmat alkaa pikku hiljaa selkeytyä ja alkuvuodesta voidaan olla jo todella erilaisessa elämäntilaanteessa kuin nyt. Jätän tämän todella ärsyttävästi johonkin toiseen postaukseen! 😀
kävin koronatesteissä

Pari viikkoa sitten kävin koronatesteissä. Sain ihan yhtäkkiä kunnon syysflunssan ja pari päivää se oli jopa niin paha, että en pystynyt edes koiraa lenkittämään. Testitulos onnekseni oli negatiivinen, kuten sen ajattelinkin olevan. Saan lähes joka syksy syysflunssan, josta saatan kärsiä kolmekin viikkoa. Tällä kertaa flunssasta parantuminen tapahtui tietenkin paljon nopeampaa, kun ei oikeasti saanut eikä uskaltanut lähteä töihin tai muualle, vaikka testitulos negatiivinen olikin. Itse testi oli paljon helpompi kuin ajattelin. Testin ottaminen ei sattunut, tuntui epämiellyttävältä, mutta ei todellakaan niin epämiellyttävältä millaisen kuvan olin siitä saanut. Tuntemusta voisi kuvailla ehkä sillä, kuin olisi mennyt vähän vettä nenään.
inkanitta blogi fiiliksiä
Vaikka blogi on ollut hiljaisempi viime aikoina, olen viettänyt erittäin paljon koneen ja ruudun ääressä aikaa. Innostuin taas pienen tauon jälkeen pelivideoiden tekemisestä ja Simsinka kanavalle on tullut viimeaikoina vähintään kaksi videota viikossa. Blogi on ollut hiljainen, mutta en sanoisi etteikö minulla olisi halua tai motivaatiota tehdä tätä. Tällä hetkellä en voi syyttää kiirettä tai töitä, mutta tuntuu että se ajatus on jäänyt takaraivoon ja siihen vanhaan säännölliseen tahtiin on ollut vaikea päästä.
kävin koronatesteissä ja muita kuulumisia

Neule – JDY(*tässä linkki) / Nahkahousut – ONLY(*tässä linkki) / Nilkkurit – Skopunkten / Laukku – Pieces

*Affiliate-linkki


Tykkääthän jo blogin Facebook sivusta?

Lue myös nämä:

Miltä uusi työ on tuntunut?

Irtisanouduin vakituisesta työstä

Ensimmäinen paniikkikohtaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.