Hae
Inka Nitta

YLLÄTYS BABYSHOWER JUHLAT

Babyshower juhlat
Babyshower juhlat
Mun yhdellä parhaista ystävistä on laskettu aika marraskuussa ja viime lauantaina järjestettiin Viiville yllätys babyshower juhlat. Meillä oli aika perinteiset babyshowerit, tosi rennot ja keskityttiin käytännössä syömiseen sekä seurusteluun itse juhlakalun kanssa. Paikan päälle kutsuttiin tärkeimmät ystävät sekä lähimmäiset sukulaiset.
Babyshower juhlat
Babyshower juhlat
Vaipoista maistelu ja muut pelit jätettiin kokonaan pois, koska ne ei olisi ollut yhtään Viivin tyylisiä. Juhlavieraille keksin kuitenkin kivoja visailuja itse tulevasta äidistä sekä vauvasta.  Paikalla oli myös polaroid kamera ja jokainen vieras sai muistoksi pienen polaroidkuvan Viivin kanssa ja tää oli mun mielestä ihana idea!
Babyshower juhlat
Babyshower juhlat
Aika viimesiin asti saatiin yllätys pidettyä salassa Viiviltä, mutta edellisenä päivänä hän oli jo jotain aavistellut. Oli kuitenkin mahtava nähdä onnellinen tuleva äiti♥


Seuraa Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Lukulistalla syksyksi

Miltä uusi työ on tuntunut

Huuliöljy: täydellinen lisä arkimeikkiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.