Hae
Inka Nitta

RUUTUA & VAALEANPUNAISTA – ASU KESKELLÄ KUKKAPUSKIA

Ruutua ja vaaleanpunaista

RUUTUA & VAALEANPUNAISTA - ASU KESKELLÄ KUKKAPUSKIA
Selailin kuvakansioitani ja huomasin pari vielä hieman kesäisempää asua, joita en ollut postannut missään välissä. En ajatellut niillä olevan kiire, mutta hups se onkin jo lokakuu! Mä tykkään todella paljon näistä kuvista, jotka Viivi minusta nappasi kesällä Hatanpään Arboretumissa. Vaaleanharmaa ja -punainen sopii oikein hyvin tuonne kukkien joukkuun. Tykkään erityisesti myös ruudun ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä, se on niin suloinen!
ruutua ja vaaleanpunaista
Tämä postaus tulee olemaan perinteinen ns. vanhan ajan blogipostaus, jossa oikeasti jaan kuvat asusta ja kerron jotain siitä. Omalla tavalla kamala ikävä sitä aikaa, kun myös minä pidin asukuva blogia. Onhan se totta, että ei tälläisellä sisällöllä ole arvoa, joten tämä on nyt ihan omaksi ilokseni teitä viihdyttämään, eikä etsimään uusia lukijoita! 😀
keskellä kukkapuskia

t-paita – ONLY • housut – ONLY • kengät – Vendi • reppu – New Look
ruutua ja vaaleanpunaista

Ruutua ja vaaleanpunaista, nappaako tämä asu sinuun?


Lue myös nämä:

Näin pukeudun töihin / elokuu

Irtisanouduin vakituisesta työstäni

Ihan vain päivän asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.