Hae
Inka Nitta

SAARIJÄRVEN LAITURI

saarijärvi jalasjärvi laituri
Saarijärven laituri ja sen vieressä oleva Kahvila-ravintola Karhunpesä on oikein hyvä taukopysähdyspaikka. Kävimme hakemassa uuden pyörän etelä-Pohjanmaalta ja menomatkalla Jalasjärven kohdalla huomasin auton ikkunasta pitkän laiturin. Ajateltiin heti, että pysähdytään paluumatkalla tarkemmin katselemaan.
saarijärven laituri
saarijarvi laituri

Molempiin suuntiin laituri

Jalasjärven kunta harjoittaa Saarijärvellä virkistyskalastustoimintaa ja venevuokrausta. Järveen istutetaan säännöllisesti jalokaloja mm. kirjolohta ja harjusta. Lupia saa ostettua Karhunpesästä tai lippuautomaatista. Saarijärvessä on yksi erittäin pieni saari, jonka tiedon löysin vain netistä etsimällä. Siksi mietittiin kovin, mistä ihmeestä järvi on saanut nimekseen Saarijärvi.

jalasjärvi pitkä laituri

Saarijärven laituri – n. 200m!

Jalasjärven kunta on rakentanut järvelle noin 200 metrin mittaisen laiturin. Laituri on tarkoitettu kalastuskäyttöön ja se on mahtava mahdollisuus kalaan myös liikuntarajotteisille. Laituri on kuitenkin aivan upea kohde myös maisemien vilkaisuun.
saarijärvi pitkä laituri
Pidin itse koko alueesta, varsinkin kun aurinko alkoi laskemaan. Reissu sijottui elokuun lopulle ja silloin valo on todella kaunista auringon laskiessa.
saarijärven laiturilla


Seuraa Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Vinkit koiran kanssa retkeilyyn

Kiikunlähde – Maaginen lähde keskellä metsää

6 vinkkiä lähiretkeilyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.