Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / ELOKUU

Näin pukeudun töihin ja elokuu on vielä julkaisematta, vaikka mennään jo lähes syyskuun puolta väliä. Vaihdoin työpaikkaa elokuun lopulla, mutta kuvasin asujani vielä edellisessä työssä työpaikan vaihdokseen asti. Toistaiseksi tämä jää viimeiseksi osaksi tästä postaussarjasta, mutta voin miettiä, jos saisin tämän toteutettua myös uudessa työssäni. Mennään kuitenkin asiaan ja tämä on Näin pukeudun töihin elokuu!
näin pukeudun töihin viimeinen 1

Elokuun alku on selkeästi vielä lämpimämpi. Päälläni näkyi lyhyttä lahjetta/helmaa sekä t-paitoja. Koko kesän ajan olin ihan hulluna t-paitoihin, eikä toppeja näkynyt päälläni lähes laisinkaan.
pukeudun töihin elokuu

Selkeästi elokuussa pukeutuminen värien ja materiaalejen puolesta oli menossa jo kohti syksyä. Valitsin päälleni farkkua, tummia sävyjä sekä ohutta neuletta.
elokuu näin pukeuduin töihin

Tykästyin erityisesti paksumpien yläosien yhdistämisen hameisiin sekä shortseihin. Uskon, että nyt syksyllä mun asuissa nähdään paljon neuletta hameiden kavereina.
työasut
Etenkin raidat ja trendikäs ruutu näkyi mun asuvalinnoissa ja yritin välillä myös käyttää vielä hempeitä värejä murrettujen vastakohtina.

Aikaisemmat osat Näin pukeudun töihin – sarjasta löydät tägin työpukeutuminen alta.


Seuraa Instassa @inkanitta 

Lue myös nämä:

Miltä uusi työ on tuntunut?

Irtisanouduin vakituisesta työstä

Sadepäivän luottoasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.