Hae
Inka Nitta

MILTÄ UUSI TYÖ ON TUNTUNUT?

Irtisanouduin mun apulaismyymäläpäällikön työstä hartaan mietinnän jälkeen elokuun alussa. Sain nopeasti toisen työn hieman eri hommien parissa ja nyt uutta työtä onkin jo kolmisen viikkoa takana! Halusin tulla kertomaan miltä uusi työ tuntunut näin kolmen viikon aikana ja mitä fiiliksiä se on ylipäätänsä herättänyt minussa.
kukkamekko
Eli ensin on sanottava, että nykyinen työ on osa-aikainen ja olen vain noin. 3 päivää viikossa työpaikalla. Olen tyytyväinen siihe, että minulla on enemmän vapaita kuin työpäiviä viikon aikana. Tulevaisuudessa minulla on paljon muita suunnitelmia ja suunnittelu onnistuu paremmin, kun ei ole päivittäin töissä. Se, että halusin pienemmät tunnit oli yksi syy siihen, että halusin vaihtaa työpaikkaa. Haluan kehittää tätä omaa someani ja mahdollisesti ehkä opiskella enemmän.

Olen ollut tosi tyytyväinen siihen, että uusi työni on Tampereella ja pääsen kulkemaan julkisilla alle puolessa tunnissa toimipisteelle. Mulla on myös ollut hyvä fiilis siitä, että ystäviä ja tuttuja on ollut helppo nähdä ennen töitä tai töiden jälkeen kun on ollut jo valmiiksi keskustassa.
miltä uusi työ on tuntunut

Mikä on mun työnkuva?

Alkuun mun työkuva oli todella epäselvä. En oikeasti ollut varma, että mihin mut oltiin palkattu. Arvelin jotain juttuja sieltä sun täältä, mutta pääosin olin aika hukassa tehtävien kanssa. Ilokseni sain huomata, että ihan omalla aktiivisuudella sain sellaisia työtehtäviä, joita tulevaisuudessakin haluan tehdä. Olen päässyt mm. kontaktoimaan mallin, valokuvaamaan markkinointimateriaaleja, suunnittelemaan somepostauksia ja kirjoittamaan yrityblogia. Näiden edellä mainittujen tehtävien lisäksi olen vastannut puhelimeen sekä sähköposteihin, hoitanut ajanvarauksia sekä huolehtinut yleisestä siisteydestä.
uusi työ kosmetiikan parissa
Viime viikolla loppuviikko oli oikein antoisa työn puolesta ja nautin täysin uudesta työstäni. Alkuun työpäivissä on ollut hieman odottelua, kun en ole oikeasti tiennyt mitä tehdä ja paikalla ei sillä sekunnilla ole ollut ketään keltä kysyä. Olen tottunut nopeatempoiseen tahtiin ja siihen, että työt ei tekemällä lopu. Nykyisessä paikassa selkeästi työtahti on hitaampaa ja asiat mietitään sekä suunnitellaan ensin kunnolla ennen kuin toteutus on mahdollista.
pois vaatekaupasta

No, miltä uusi työ on tuntunut?

Pääosin olen tykännyt tästä työstä ja olen innoissani siitä, että pääsen tekemään asioita joissa olen hyvä ja joita olen jo pitkään työkseni halunnut tehdä. Päiviin saisi vain lisätä hieman tempoa ja päivät voisi suunnitella niin, että tietäisi mitä täytyy tehdä ja mikä olisi se juttu mikä on juuri nyt tärkeä. Toisaalta olen vasta kolmisen viikkoa ollut uudessa paikassa ja kyseessä kun ei ole enää vaatekauppatyöskentely tai esimiehenä toimiminen, voi asiat tuntua oudolta.
uusi työ
Aika näyttää.


Seuraa Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Lukulistalla syksyksi

Irtisanouduin vakituisesta työstä

Pohdintaa omasta henkilöbrändistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.