Hae
Inka Nitta

LUKULISTALLA SYKSYKSI

*Sisältää mainoslinkkejä

Kirjoitin toukokuussa blogipostauksen, jossa esittelin silloisen hetken lukulistalla olevia kirjoja. Syksyn koittaessa on lukulistalleni päätynyt uusia kirjoja, joita en malttaisi olla lukematta, vaikka yksi toinen on vielä kesken. Vaikka lukuharrastuksen pariin palasin jo reilu vuosi sitten, kaunokirjallisuuden kuitenkin löysin vasta tämän vuoden puolella. Pikku hiljaa myös se oma tyylilaji kirjojen kanssa alkaa löytyä ja on paljon helpompi löytää itseään miellyttäviä tarinoita.

Tässä postauksessa haluankin esitellä mitä mulla on lukulistalla syksyksi.
lukulistalla syksyksi - after anna todd

After

Osta kirja *tästä

After on nuorille aikuisille suunnatun eroottisen kirjasarjan ensimmäinen osa ja se on amerikkalaisen Anna Toddin käsialaa.

Mä kiinnostuin eroottisesta kirjallisuudesta luettuani Sita Salmisen Lupa nimisen novellikokoelman ja etsinkin jonkin aikaa itsestäni mielenkiintoisia kirjoja. Monesti Googlea selaillessani tämä After kirjasarja tuli vastaan ja selvisi myös, että tästä kirjan ensimmäisestä osasta olikin tehty elokuva. Eilen itseasiassa kyseisen sarjan toinen osa on tullut elokuvateattereihin ja toivonmukaan myös kirjan toinen osa tulee uudelleen myyntiin. Kirjaa en vielä ole aloittanut, mutta uskon sen olevan seuraavana lukulistalla.

Takakansi kirjasta kertoo näin:

Tessa on kiltti tyttö. Hänellä on kunnollinen poikaystävä ja päämäriä elämässään. Hänellä on äiti, joka on tyytyväinen häneen juuri näin. Mutta heti kun Tessa muuttaa opiskelija-asuntolaan, hän törmää Hardiniin. Pörröiset ruskeat hiukset, nenäkäs brittiaksentti, tatskoja ja lävistys huulessa – Hardin on erilainen. Söpö. Mutta Hardin on myös tyly, melkein julma. Kaiken järjen mukaan Tessan pitäisi inhota häntä. Ja niin hän inhoaakin – kunnes he jäävät kahdestaan Hardinin huoneeseen. Jokin synkkä pohjavire vetää Tessaa puoleensa, ja Hardinin suudelma herättää hänessä intohimon, jollaista hän ei ole koskaan ennen kokenut. Hardin sanoo, että hän on kaunis. Sitten hän sanoo olevansa väärä mies Tessalle ja katoaa sanaakaan sanomatta. Siitä huolimatta Tessan on pakko lähteä perään, sillä hän haluaa etsiä aidon Hardinin kaikkien valheiden takaa. Yhä uudelleen Hardin työntää hänet pois, mutta kiskaisee kuitenkin takaisin aina kun hän perääntyy. Tessalla on jo täydellinen poikaystävä. Miksi hän siis nielee loukatun ylpeytensä ja kestää kaiken, mitä Hardin sanoo hänen kaltaisistaan kilteistä tytöistä? Ellei sitten… Niin, voisiko tämä olla rakkautta?

lukulistalla syksyksi - bikinirajatapaus

Bikinirajatapaus

Osta kirja *tästä

Suomen tunnetuin sinkku Henriikka Rönkkönen kertoo Bikinirajatapaus kirjassaan rehellisesti sinkkuelämästä. Aikasemmin Henriikka on kirjoittanut hulvattomaksi kehutun Mielikuvituspoikaystävän ja uusimpana tulokkaana kirjan nimeltään Määmatka.

Tätä kirjaa on kehuttu ihan super paljon ja kun tutun näköinen kansi törrötti kirjakaupan alelaarissa, en miettinyt hetkeäkään sen ostamista. Vaikka itse en sinkku ole, rakastan lukea ihmisten treffikokemuksia ja muita sinkkuelämän asioita. Kirjan vähäiset sivut myös ihastutti, sillä tämän saa varmasti päivässä ahmittua.

Takakannessa lukee näin:

Tervetuloa matkalle sinkkuuden ytimeen! Bikinirajatapaus johdattaa ujostelematta ohi Tinder-sydänten kohti sinkkuelämän kiperämpiä kysymyksiä: Miksi ihastun aina vääriin tyyppeihin? Mitä tapahtuu, jos viivyn treffeillä vessassa liian kauan? Mitä yhteistä on deittailulla ja uuden Netflix-sarjan aloittamisella? Mitkä ovat viestin odottamisen viisi vaihetta? Ronski ja rehellinen Bikinirajatapaus on sinkkujen korvaamaton vertaistuki, seurustelevien tirkistysreikä, seksikommellusten gladiaattoriareena ja käytöksen kultainen kirja ekoille treffeille.

throne of glass lasipalatsi lukulistalla syksyksi

Throne of Glass – Lasipalatsi

Osta kirja *tästä

Lasipalatsi on suositun Throne of Glass -fantasiasarjan ensimmäinen osa.

Mun yksi parhaista ystävistäni ehdotti mulle tätä kirjasarjaa ja kiinnostuin heti. Mä rakastan fantasiaa, rakastan salamurhaajajuttuja ja rakastan ehdottomasti rakastan vahvoja naishahmoja. Siksi myös tämä on hyvä valinta lukulistalla syksyksi. Tiedän oikeastaan jo nyt, että tulen nauttimaan tämän kirjasarjan parissa.

Kirjan takakannessa lukee:

Adarlanin hovin valtaistuinsaliin astelee pahamaineinen salamurhaaja. Hän ei ole tullut tappamaan julmaa kuningasta, vaan on siellä lunastaakseen vapautensa. Jos hän päihittää taistelutaidoillaan 23 varasta, salamurhaajaa ja soturia, hänet vapautetaan orjatyöstä suolakaivoksilta ja hänestä tehdään Kuninkaan Miekka. Hänen nimensä on Celaena Sardothien, ja hän on 18-vuotias nuori nainen. Kruunuprinssi saa Celaenan raivoihinsa. Kuninkaallisen vartioston kapteeni ottaa hänen suojatikseen. Kaukaisen maan prinsessasta tulee hänen ystävänsä. Mutta linnassa lymyää jotain hyvin uhkaavaa, ja Celaenan kilvoittelu vapaudesta muuttuu selviytymiskamppailuksi. Hänen on käytävä taisteluun pahan kitkemiseksi ennen kuin se tuhoaa hänen maailmansa. Onko taikuus sittenkään kadonnut valtakunnasta?

Lukulistalla syksyksi

Lukulistalta löytyy taas kolme kirjaa ja odotan kaikkien lukemista innolla. Kiva kun on löytänyt lapsuuden harrastuksen taas uudestaan. Oletko sä lukenut jonkun lukulistallani olevista kirjoista tai onko sulla samoja kirjoja listalla?


Seuraa Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Irtisanouduin vakituisesta työstä

Pohdintaa omasta henkilöbrändistä

Retkeilenkö koska se on IN?

2 kommenttia

  1. Milja kirjoitti:

    Mulla kans kaikki Afterit lukulistalla! Nyt on kyllä typerä tosin lukee niitä kahta ekaa osaa kun on nähnyt molemmat elokuvat 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.