Hae
Inka Nitta

HUULIÖLJY: TÄYDELLINEN LISÄ ARKIMEIKKIIN

*Sisältää mainoslinkkejä
*Huuliöljy saatu pr-lahjana

Oletko sinä kuullut Clarinsin suosituista huuliöljyistä, jotka lanseerattiin viisi vuotta sitten? Nyt tänä vuonna Clarins lanseerasi uuden version, mikä kantaa nimeä Lip Comfort Oil Intense. Sain ennen kesää testaukseen kyseisestä uudesta huuliöljystä kaikki sen nyt markkinoilla olevista sävyistä.
paras huuliöljy
Clarinsin huuliöljy hoitaa tehokkaasti huulien ihoa sekä antaa upean kiillon ja sävyn huulille. Kyseinen huuliöljy sisältää mm. luomukarpaloöljyä, mikä antaa kauniin peilimäisen killon huulille. Öljy tuo huulille niiden tarvitsemia ravintoarvoja ja pitää myös huulten ihon pehmeänä. Luomukarpaloöljyn lisäksi huuliöljy sisältää luomupähkinä- sekä luomujojobaöljyjä. Lisäksi huuliöljyyn on lisätty Clarinsin Anti-Pollution-yhdiste suojaamaan herkkää ihoa ilman epäpuhtauksien vaikutuksilta.
clarins huuliöljy
Öljy on erittäin miellyttävä iholla. Se levittyy helposti, mutta ei kuitenkaan jätä huulille liian öljymäistä koostumusta. Huuliöljyt sisältävät paljon pigmenttejä ja ne jäävätkin huulille ihanan näkyvästi vaikka itse öljymäinen kiilto häviäisi päivän mittaan. Vaikka sävyt ovatkin melko rajun kuuloisia mm. Intense Fuchisia, eivät ne kuitenkaan ole niin kirkkaita, sillä kyseessä on enemmän huulikiiltomainen öljyinen sävy.
clarins lip comfort oil intense
Mä itse olen tykännyt käyttää arkimeikeissäni todella paljon näitä Clarins Lip Comfort Oil Intense – huuliöljyjä. Omiksi suosikeiksini on noussut Intense Plum, Intense Raspberry ja Intense Rosewood. Näitä käytän ehdottomasti eniten ja vähintään kolmisen kertaa viikossa joku näistä kolmesta sävystä näkyy huulillani.
clarins lip oil intense huuliöljy

Huuliöljyjä saat ostettua mm. *Kicksistä, *Lykolta sekä *eleveniltä. ps. elevenillä öljyt on just nyt alessa!

*Affiliate-linkki


Seuraa mua Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Ripsiväri mikä ei reagoi sinivaloon

Hyvät siveltimet on luomivärin perusta

Top 3 suosikki meikkivoidetta

2 kommenttia

  1. Minna kirjoitti:

    Vau, olen käyttänyt monta vuotta Clarinsin öljyä, mutta en tienny tästä uudistuksesta! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.