Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / HEINÄKUU

Heinäkuu on ohi ja mennäänkin jo reippaasti elokuuta, mutta halusin silti toteuttaa joka kuukautisen postauksen: Näin pukeudun töihin ja tällä kertaa arvatenkin kyseessä on heinäkuun työasut. Heinäkuussa työasuja ei tullut kuvailtua paljon, sillä puolet kuukaudesta lomailin. Alla kuitenkin asut, jotka ikuistin taas kerran rennolla otteella.
pukeudun töihin

Heinäkuu sisälsi paljon viileitä sekä sateisia päiviä, joten pukeutuminen oli myös sen mukaista. Totuttelin pitkiin hihoihin sekä farkkuihin. Olen täysin rakastunut ylemmän rivin viimeisessä kuvassa sekä alemman ensimmäisessä esiintyviin Emily farkkuihin. Ostin ne jo viime kesänä, mutta ne on edelleen yhdet mun käytetyimmistä alaosista!
työasut kesälle
Keleistä huolimatta yritin pukeutua mahdollisimman kesäisesti, sillä kesäsesonki totta kai oli parhaimmillaan. Jokainen hieman aurinkoisempi päivä täytyi käyttää hyödyksi ja pukeutua silloin hameisiin sekä mekkoihin. Kylmempinä päivinä suosin kuitenkin vaaleaa ja esimerkiksi valkoiset housut oli hitti työpaikalla.
pukeudun töihin työasut
Pitsisten pyöräilyshortsien ansiosta uskaltauduin todellakin pukeutua hieman lyhyempiinkin mekkoihin töissä, mitä en ennen ollut uskaltanut. Tykkäsin selkeästi myös siistimmistä kuviollisista puseroista.

Aikaisempien kuukausien työasuja löydät tägin työpukeutuminen alta.


Seuraathan jo Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Loma teki hyvää

Pihasynttäreiden asukokonaisuus

Ihan vain päivänasu 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.