Hae
Inka Nitta

LOMA TEKI HYVÄÄ

Juuri nyt vietän viimeistä kesälomaviikkoani päivätyöstäni. Loman tokalla puolikkaalla päätin myös ottaa pari päivää lomaa sosiaalisesta mediasta, mutta kuten Instagramissa kerroinkin, se venähti huomaamatta reiluksi viikoksi. Someloman aikana en lukenut sähköposteja tai viestejä liittyen tähän, enkä oikeastaan selaillut Instaakaan kuin ehkä parina päivänä. Nyt pari päivää onkin mennyt someloman jälkeen suunnittelussa, kuvailussa, kirjoittamisessa sekä viesteihin vastaamisissa.
loma teki

Loma teki hyvää, sillä just nyt motivaatio someen on todella korkealla ja uusia ideoita tulvii mielestä! Olen todella rentoutunut ja olo on todellakin kuin levänneellä. Hetki varmasti kuitenkin menee, että pääsee taas normaaliin rytmiin somen kanssa, sillä yleensä hoidan etukäteen mm. kuvat ja ideat, mutta just nyt on todella tyhjää. Tehdään siis hetki tuplasti töitä! Onneksi päivätöihin täytyy palata vasta viikon päästä.
lomalainen

Loman aikana rentouduin lukemalla hyviä kirjoja sekä pelaamalla videopelejä. Ulkoilua koiran kanssa harrastin normaalisti, mutta pakko myöntää että muuta ei oikeastaan tullut tehtyä. Videopelit ja kirjat on ehdottomasti viimeaikoina ollut se juttu, jolla saan ajatukset muualle ja sykkeen laskemaan, hah!
loma teki hyvää


Seuraa Instassa: @inkanitta

Lue myös nämä:

Kesän tyylikysely

Parasta kotoilussa: on aikaa pelata

Lukulistallani nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.