Hae
Inka Nitta

SADEPÄIVÄN LUOTTOASU

Tämä viikko on ollut melko harmaa ja sateinen, ainakin täällä Tampereella. Mun toinen lomaviikko ei siis keleiltään suosinut, mutta onneksi luonto tykkää, kun sataa! Huomenna olisi aika palata töihin pariksi viikoksi ja sen jälkeen pitää loman toinen puolikas.
sateen luottotakki
Mun sadepäivän luottoasu on ehdottomasti kolme vuotta sitten hankkimani sitruunankeltainen sadetakki sekä jotkut rennot housut. Tykkään edelleen tuosta sadetakista ihan super paljon, sillä se on malliltaan tosi siisti ja oikeasti takinmallinen, joten menee hyvin jopa kaupunkiasussa.
sadepäivän luottoasuni
keltainen sadetakki
Nämä kuvat on otettu jo ennen helleaaltoa, mutta mun asukokonaisuus on käytännössä näyttänyt aikalailla tältä koko tämän viikon, aina kun ihmisten ilmoille olen mennyt.

Meinasin juuri kirjoittaa tähän, että adidaksen kengät valitsin asuun, koska Hai kumisaappaiden, sekä mun retkeilykenkien lisäksi ovat ainoat mitkä jonkin verran kestää vettä kesällä käytettävistä kengistäni. Juuri tuota lausetta kirjottaessa kuitenkin muistin, että minulla on viime syksynä tilatut siistit sadenilkkurit vielä odottamassa käyttöään kenkälaatikossa.

sadepäivän luottoasu

Sadepäivän luottoasu näyttää siis tältä! Mä tykkään ihan hirveästi näistä kuvista ja halusin vain tulla jakamaan ne ilman sen kummempaa syytä.

Käytätkö sinä sadetakkia arkikäytössä?


Seuraa Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Näin pukeudun töihin / työasut kesäkuu

Karl Lagerfeld Signature – mun ensimmäinen merkkilaukku

Pihasynttäreiden asukokonaisuus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.