Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / TYÖASUT KESÄKUU

Vihdoinkin Näin pukeudun töihin – sarja saa taas jatkoa, kun lomautuksen jälkeen ehdin olla töissä lähes koko kesäkuun. Viimeiset pari viikkoa tuli vietettyä kesälomaa, mutta aika hyvin ehdin kolmelta viikolta napsia työasuja. Eli eiköhän mennä katsomaan mitä vaatemyyjän päältä löytyi kesäkuussa!
kesäkuun työasut

Mulla on aina päällä tosi tummia sekä maanläheisiä värejä, joten otin kesän alussa itseäni niskasta kiinni ja pyrin pukemaan hieman jotain vaaleaa. Päällä näkyi lyhyitä hihoja sekä kevyitä alaosia.
pukeudun töihin kesä

Rakastan kesäisin kimonoja sekä muita kivoja kevyitä päälle heitettäviä ”viittoja”, mutta kesäkuussa ei kamalasti sellaisia voinut käyttää helteiden myötä.
kesäpukeutuminen töissä

Aika paljon tuli samoja yläosia käytettyä töissä esimerkiksi tuo meidän Vic-toppi/t-paita on ehkä maailman käytännöllisin ja sopii lähes kaikkien vaatteiden kanssa! Pahimpina hellepäivinä uskaltauduin myös shortseihin sekä lyhyempiin hameisiin. Aina töissä on jotenkin hävytön olo, jos on jotain lyhyempää ilman sukkahousuja. 😀
näin pukeudun töihin kesäkuu

Vaikka valkoista sekä muuta vaaleaa olikin tarkoitus pukea, jäi se vain hyväksi yritykseksi. Tiivistettynä kesäkuussa pukeuduttiin paljon mustiin toppeihin, löysiin housuihin sekä yhdisteltiin samoja yläosia eri alaosiin.

Aikaisemmat postaukset löydät tägin työpukeutuminen – alta.


Seuraa Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Karl Lagerfeld Signature – Mun ensimmäinen merkkilaukku

Pihasynttäreiden asukokonaisuus

Ihan vain päiväasu

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.