Hae
Inka Nitta

KARL LAGERFELD SIGNATURE – Mun ensimmäinen merkkilaukku

En ole koskaan ollut oikein laukku ihminen, vaan tavarat on kulkeutunut käytännössä taskuissa sekä kangaskassissa auton jalkatilassa. Jos tavaraa on tarvinnut enemmän tai olen kulkenut julkisilla, on valintani ollut Fjällravenin reppu tai kaverilta saatu tekonahkainen vaaleanpunainen minireppu. Muuten olallani on kulkenut Piecesin löllö pieni nahkalaukku.
>karl lagerfeld signature

Karl Lagerfeld Signature

Minulta löytyy kuitenkin muutama laukkuhaave ja yhden niistä toteutinkin viime viikolla, kun tilasin Zalandolta Karl Lagerfeldin Signature laukun. Ensimmäisen kerran olen törmännyt tähän laukkuun muistaakseni yläastella, joskus vuonna 2009 ja rakastuin malliin heti. Tällöin mielessäni oli mustavalkoinen versio klassisella teräksisellä allekirjoituksella.
karl signature metal gun
Huomasin, että Zalandolle oli tullut kivaan alennukseen Signature laukku Metal Gun värillä ja hetken mietinnän jälkeen se oli pakko tilata. Tumma Karl teksti on enemmän mieleeni, vaikka hopea olisikin ollut klassisempi. Ovh. laukulla pyörii noin 350€ paikkeilla, joten mikään Chanelin hintainen merkki Lagerfeld ei ole, vaikka itse Karl sen pääsuunnittelijana olikin.
signature bag medium
En voisi olla tyytyväisempi ensimmäiseen kalliimpaan laukkuun, jonka hankin. Karl Lagerfeld Signature laukku on sellainen, jota tuli monta vuotta mietittyä sekä metsästettyä käytettynä, mutta vihdoinkin se tuli hankittua ja vielä uutena! Lagerfeld merkkinä on muutenkin mun näköinen ja haaveilen vielä Ikonik Pin pikkulaukusta sekä Karlin naamalla varustetuista rantaläpsyistä.
karl lagerfeld signature metal gun


Seuraa myös Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Pihasynttäreiden asukokonaisuus

Ihan vain päivän asu

Rakastan korvakoruja – Korviskokoelmani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *