Hae
Inka Nitta

PIHASYNTTÄREIDEN ASUKOKONAISUUS

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna mun ystävä järjesti synttärijuhlat, mitkä oli periaatteessa täysin pihasynttärit terassin puolella. Mun tarkoitus oli pukea vain rennot tosi arkiset vaatteet, mutta samaan aikaan kun ajelin ystäväni luokse, kilahti tekstiviesti Postilta, että tilaamani Nelly.comin paketti oli noudettavissa.
pihasynttäreiden asukokonaisuus
Valitsin päälleni kolmesta tuotteesta sen, mikä vähiten vaati silittämistä. Hauskaa, että minä tyylibloggarina sekä vaatekaupan myyjänä suostuin edes lähtemään höyryttämättömässä vaatteessa mihinkään haha! Olihan tuo myös erittäin rypyssä, mutta halusin sen saman tien pukea päälleni, kun kelit ei vielä näin kuumia ollut.
ulkosynttärit
Olen viime aikoina tykästynyt älyttömästi jakku/bleiserityylisiin yläosiin ja tässäkin asukokonaisuudessa se näkyy. Kyseessä siis on musta shortsihaalari, jonka edessä oleva frilli hieman ”huijaa” haalaria näyttämään bleiserimekolta. Shortsipuvussa yksityiskohtana on olkapäissä todella pienet puhvit, jotka tekevät haalarista mielestäni söpön tyttömäisen. Minulle yläosa oli totta kai liian avonainen, joten puin alle ystävältäni pitsisen topin.
pihasynttärit Haalarin kiinnitys on pienillä neppareilla, joiden tilalle mun täytyy keksiä jotain muuta sillä ne saattoivat ärsyttävästi avautua aina välillä. Jos laittaa topin alle, ei kuitenkaan ole vilautusvaaraa, sillä shortsiosuus ei neppareilla aukea. Kangas on kuitenkin kivan joustavaa, joten pihasynttärit oli hyvä valinta tämän haalarin testiajolle!
pihasynttärit asukokonaisuus

Haalari – NLY Trend ♦ Kengät – Tokmanni ♦ Korvakorut – Samaskoru

Seuraa Instassa @inkanitta

Lue myös nämä:

Ihan vain päivän asu

Fiilikset töihinpaluusta

Lukulistallani nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *