Hae
Inka Nitta

MUN KORONAKESÄN SUUNNITELMAT

Just nyt vietetään kesää parhaimmillaan ja nämä kelit on kuin morsian! Olen tehnyt monena vuotena blogiin postauksen, jossa jaan mun kesän bucket listan. Ajattelin, että vaikka tämä kesä tulee olemaan kaikin puolin erilainen, jakaisin mä silti oman koronakesän suunnitelmat. Vaikka sitä ajattelee, että ei halua suunnitella ja elää vain spontaanisti kesän, mulla ainakin on aina takaraivossa muutamia juttuja joita olisi kiva toteuttaa. Tässä siis pieni lista koronakesälle!
koronakesän tekemiset

Nauti uudesta terassista

Tämä on kyllä jo toteutettu, haha. Terassi sekä takapiha valmistui reilu kuukausi sitten ja siellä on tullut hengailtua paljon. Jos saisin viriteltyä aurinkovarjon paremmin, voisin ehkäpä pystyttää myös takapihan toimiston somehommille!

Grillaa niin, että kyllästyy!

Terassin valmistumisen myötä ostettiin myös uusi kaasugrilli meille. Tähän mennessä ollaan kyllä grillattu vähintään kaksi kertaa viikossa. En tiedä onko mahdollista edes kyllästyi grilliruokaan, sillä se on parasta!

Syö extrapaljon jätskiä

Musta tuntuu, että viimevuonna söin jotenkin todella vähän kesällä jätskiä, etenkin kioskejen. Mä rakastan jäätelöä ja voisin melkeimpä elää sillä. Jos yksi herkku pitäisi valita mitä söisin koko loppu elämäni, olisi se ehdottomasti jätski!
summer bucket list 2020

Järjestä kesäbrunssi ystäville

Tämä on ollut jo pitkään omana haaveenani ja nyt terassin myötä tämä olisi ajankohtainen. Mansikoita, drinksuja ja hyviä leipiä, nam!

Piknikille

Yksi piknik jo järjestetty, kuten kuvista huomaa! Mikäs sen parempaa, kun hyvien ystävien kanssa esimerkiksi rannalle syömään marjoja ja nauttimaan kylmiä juomia.
koronakesä

Käy mökillä

Mä en muista kävinkö viime kesänä kertaakaan mun miehen porukoiden mökillä. Tänä vuonna ehdottomasti täytyy käydä siellä ja suunnitelmissa olisi myös mennä meidän suvun puolen mökillä käymään.

Suppaile

Kokeilin viime kesänä ensimmäistä kertaa sup-lautailua ja se oli ihan mun juttu! Miehen siskon sup-lauta oli koko viime kesän lainassa ja juuri haettiin se taas lainaan. Ehkä tänä kesänä olisi aika hankkia oma lauta.

Helsinkipäivä

Kesäinen Helsinki, ah! Pakko päästä Helsinkiin viettämään siskon kanssa laatuaikaa. Myös mun yksi todella hyvä ystävä muutti viime vuonna Helsinkiin, joten jos vihdoin pääsisin sinne kylään.
kesä 2020

Retkeile

Tänä kesänä suosin lähiretkeilyä länsi- ja eteläsuomen alueilla. Tosin jos kesä on liian kuuma, ei mun huskyn takia voi montaa kertaa lähteä omaa lähimetsää pidemälle. Haluan, että tämä on retkeilyn kesä, jos säät vain sallivat.

Lue vähintään kolme kirjaa

Vuosi sitten innostuin lukemisesta ihan kunnolla. Tässä puolen vuoden aikana on tullut luettua jo pari kirjaa, mutta tavoitteena olisi kesän aikana saada vähintään kolme kirjaa luetuksi. Sitten, kun mun kesäloma alkaa en näe tätä ongelmaksi!
koronankesän suunnitelmat
Tälläiset olisikin tämän koronakesän suunnitelmat. Toivotaan, että kesän aikana koko tyhmä korona häviää ja päästään taas elämään täysin normaalisti sekä tuvallisesti toistemme kanssa. Miltä sun kesän suunnitelmat näyttää?


Seuraa Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Kiikunlähde – maaginen lähde keskellä metsää

6 vinkkiä lähiretkeilyyn

Lukulistallani nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *