Hae
Inka Nitta

IHAN VAIN PÄIVÄN ASU

paivan asu
En kyllä muista milloin olisin jakanut pelkkiä asukuvia blogiin ilman sen kummempaa jaarittelua muista asioista. Ajattelin, että tämän päivän aiheena on todellakin iha vain päivän asu. Tosin eipä tämäkään juuri ihan tämän päivän asu ole, vaan kukkahaalari löytyi päältäni hieman reilu viikko sitten.
ihan vain paivan asu
Tämä kukkahaalari on ihan super ihana! Ostin sen muistaakseni kolme vuotta sitten, kun vielä työskentelin Onlyn sijasta Vero Modassa. Haalari on kuitenkin Onlyn. Pitkän mustan viitan ostin myös samoihin aikoihin Vero Modan alerekistä, kun sitä olin normaalihintana jo pitkään katsellut. Molemmat vaatteet on ollut mulla tosi kovassa käytössä vuodesta toiseen.
only asukuvat
Haalari on omaan makuun ihanan monikäyttöinen. Sen kanssa sopii lyhyt takki, mutta myös kuvan kaltainen pitkä. Oon pitänyt kukka jumpsuittia rennosti lenkkareiden sekä neuletakin kanssa töissä, mutta se menee myös avokkaiden kanssa juhlallisemmissa tilaisuuksissa kiiltävän sekä pliseeratun materiaalin ansiosta.
päivän asu

Asusteina tässä asussa minulla oli RayBanin pyöreät aurinkolasit, mitkä on ihan mun suosikit! Korvissa roikkui Elokuun koivuvanerista valmistetut korvakorut ja kädessä perinteisesti Garminin älykello. Tamariksen kengät aikoinaan hankin siistimmiksi työkengiksi, mutta nykyään ne vetää minulla ballerinojen virkaa.
ihan vain asukuvat

Viitta – Vero Moda • Haalari – Only • Kengät – Tamaris • Kello – Garmin • Korvikset – Elokuu • Aurinkolasit – RayBan


Seuraa Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Kirsikankukkia ja kuulumisia

Rakastan korvakoruja! – Korviskokoelmani

Älykellosta apua oman kehon tarkkailuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.