Hae
Inka Nitta

FIILIKSET TÖIHINPALUUSTA

fiilikset töihinpaluusta töihinpaluu
Vihdoinkin se tapahtuu, nimittäin töihinpaluu lomautuksen jälkeen. Mun sairasloman jälkeen en ehtinyt olla töissä kuin vajaan kuukauden kun jouduin maaliskuun lopulla lomautetuksi. Tässä lähes seitsemän kuukauden aikana on siis lomailtu ihan tarpeeksi ns. ”pakkolomaa”. Olin aika varma, että omia työtuntejani en vielä takaisin saa, vaan palaan pienemmillä tunneilla tekemään töitä, mutta ilokseni mulle pystyttiin tarjoamaan omat täydet tunnit.

Töihinpaluu on mulle oikeasti tosi iloinen asia. Rahatilanne alkaa pikkuhiljaa tasaantumaan ja hieman edes normaalimpi arki saa alkaa. Luulen myös, että työhönpaluun ansiosta tulen saamaan enemmän aikaa, kun viimeaikoina on keskittynyt enemmän siihen itse olemiseen.
fiilikset töihinpaluusta töihinpaluu

Fiilikset töihinpaluusta on siis oikein hyvät ja antaa toivoa, että pian tämä poikkeusaika on selätetty.


Seuraa mua Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Parasta kotoilussa: on aikaa pelata

Mun ensimmäinen paniikkikohtaus

Näin pukeudun töihin / työasut maaliskuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *