Hae
Inka Nitta

PARASTA KOTOILUSSA: ON AIKAA PELATA

Se mikä tässä kotoilussa on ollut erittäin hauskaa ja varmaan parasta, että on aikaa pelata. Voin hyvällä mielellä linnottautua kotiin koko päiväksi pelaamaan pleikkaria tai tietokoneella The Simssiä. Mä olen pienestä tytöstä asti rakastanut pelaamista ja muistan, kun äiti joutui moneen kertaan tulla sanomaan, että nyt riittää ja pisti mut ulos.
olen ps4 pelaaja

Mä olen ehdottomasti enemmän konsoli- kuin PC-pelaaja. The Sims on kuitenkin mulla sellainen peli, että nautin siitä enemmän tietokoneella kuin konsolilla. Olen myös nuoruudessani pelannut paljon erilaisia online pelejä netissä, jotka toimivat joko Flash playerin kautta tai esim vain selainpohjalla. Toisaalta olen myös innokas kokeilemaan uusia lautapelejä ja niissä etenkin aikuisille suunnattuja strategia pelejä.

Suosin itse avoimen maailman pelejä kolmannesta osapolvesta, jossa voit suorittaa tehtäviä ja tutkia maailmaa omassa tahdissa. Tykkään kyllä esimerkiksi tasohyppelypeleistä myös, mutta en löydä samanlaista koukkua niihin. Fantasia- tai historiallinen maailma peliympäristönä on ehdottomasti parasta ja sitä paremmin jään myös peliin koukkuun, mitä upeampi maailma taustalla on!
aikaa pelata
Useasti uusiin tyyppeihin tutustuessa heille tulee yllätyksenä tämä, että tykkään todellakin käyttää vapaa-aikaani pelaamiseen. Kun mainitsen The Simsin, ei siinä mitään, mutta kun mainitsen mitä pelaan Playstationilla monet ihmettelee, kun ei olisi minusta uskonut.

Tällä hetkellä pelaan mun ensimmäistä läpipeluuta The Witcher 3 pelissä. Muita pelejä joista olen tykännyt ja jotka on asennettuna tällä hetkellä Playstationille on Assassins Creed: Odyssey(tässä on maailman paras peli!!), Final Fantasy X/X2 remasted(tää oli mun ehdoton lempi peli nuorempana muiden FF ohella), GTA V sekä Spyron Remasted versio nuoruuden nostalgian vuoksi.

Ja tähän loppuun on pakko kertoa, että minulla on oma pelikanava Youtubessa! Toistaseksi olen kuvannut sinne lähinnä The Sims 4 pelaamista sekä muutamia nuoruuden selainpelejä, mutta ajatuksena on laajentaa. Pelikanavalle tästä.

Mä olen myös miettinyt, että voisin mahdollisesti olla kiinnostunut aloittamaan striimaamisen Twitchissä.
parasta kotoilussa on aikaa pelata
Löytyykö mun lukijoista muita pelaajia? Tuliko yllätyksenä?


Lue myös nämä:

Pohdintaa omasta henkilöbrändistä

Korona toi lomautuksen

Älykellosta apua oman kehon tarkkailuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.