Hae
Inka Nitta

RAKASTAN KORVAKORUJA! – KORVISKOKOELMANI

Mä rakastan korvakoruja, etenkin näyttäviä sellaisia. Muutama vuosi taaksepäin en olisi voinut kulkea ilman kaulakorua, mutta nykyisten niskaongelmien takia harvemmin kaulasta roikkuu yhtään mitään. Jo parin vuoden ajan, ellen jopa kauemmin, olen käyttänyt paljon erilaisia korvakoruja ja melkein minua voisi sanoa jo keräilijäksi, hah no ei vaa! *Korupuu saatu pr-tapahtumasta.

silikoni korvakorut

Ylempänä näkyvät sulka- sekä unisiepparikorvikset on Coruu nimisestä verkkokaupasta ja näiden korvakorujen valmistusmateriaalina on käytetty silikonia. Silikoni koruissa on ihana idea ja nämä ovat super kevyitä, vaikka ovatkin tosi näyttäviä ja suuria! Unisiepparit on mulla todella suuressa käytössä, mutta huonona puolena näissä on se, että meikkivoide jää niihin inhottavasti.
korviskokoelmani rakastan korvakoruja

Kokoelmastani löytyy myös kaksi kappaletta näitä hapsukorvakoruja, jotka oli muutama vuosi sitten todella iso hitti. Mä tykkään näistä edelleen tosi paljon ja etenkin hieman juhlallisemmissa tilanteissa päädyn useasti noihin punasiin. Punaset verhohapsu korvakorut on hankittu aikoinaan H&M ja mustat on Vero Moda liikkeestä.
elokuu korvakorut

Nämä Elokuu brändin korvakorut on uusimmat tulokkaani korvakorukokoelmaani. Nämä korvakorut on tehty suomalaisesta koivuvanerista ja ovat myös erittäin kevyet, mutta näyttävät. Nämä ovatkin näkyneet viimeaikoina mun muutamissa meikkikuvissa Instan puolella.
rakastan korviksia

Nappikorviksia käytän todella harvoin, sillä tykkään kun korvakorut näkyvät kunnolla. Ylläolevassa kuvassa on mun kaikki nappikorvakorut ja niistä suurimmassa käytössä on ehdottomasti nuo teräksiset sulat. Kultaiset kiekurat on Vero Modasta, marmorit on ystävältä saatu, siniset Kultajousesta ja sulat on tilattu Samaskorulta muutama vuosi sitten.
nahkakorvakorut
Nämä nahkasta käsityönä valmistetut korvakorut on ollut minulla jo varmaan yli viisi vuotta ja on ehdottomasti edelleen omat suosikkini kaikista koruistani. Omiin vaatteisiini nämä sopivat kaikkien kanssa ja jos en tiedä mitkä korvikset laitan, valitsen ehdottomasti nämä. House of Simone on korvakorujen merkki.
juhla korvakorut

Nämä loput ovatkin mun ns. ”juhlakoruja”, joita käytän melko harvoin enää nykyään. Ylimpänä olevat hankittu muistaakseni H&M ja loput on Piecesin korvakoruja. Kivan näyttäviä sekä juhlallisia, mutta ei enää minua.
korviskokoelmani

Edellisten korvakorujen lisäksi minulta löytyy myös kahdet isot renkaat, joita en vain saanut nätisti kuvattua. Korut on esillä kirjahyllyssäni Yamazaki merkkisessä korutelineessä, jonka sain reilu vuosi sitten Pr-tapahtumasta. Korvakoruissa suosin suomalaista sekä käsityötä.

Millaisia korvakoruja sulta löytyy?

ps. Seuraa mua Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Lukulistallani nyt

Pohdintaa omasta henkilöbrändistä

Reilu kuukausi joogaa takana, miltä tuntuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.