Hae
Inka Nitta

MITEN VIETÄN VAPPUA KORONAN KESKELLÄ?

miten vietän vappua koronasta huolimatta?
Ihanaa vappupäivää kaikille poikkeusoloista huolimatta! Aloitin vappupäivän rennosti aamukahvilla sekä Youtubevideoilla. Oon myös aamuisin tehnyt sänkyjoogaa ja oon ihan koukussa siihen. Niin rentoa! Tässä ohjeet Bohemian Mood blogissa.
vappua koronan keskellä
Tällä hetkellä juon toista kuppia kahvia ja kirjoitan totta kai tätä postausta. Mun mies on töissä vappupäivästä huolimatta, joten ainakin iltapäivään asti ollaan keskenään koiran kanssa kotona. Suunnitelmat aamulle sekä päivälle on tosi perus kauraa, mutta blogipostausten luonnostelun, pitkän lenkin ja somen selailun lisäksi ajattelin kipaista lähikaupassa hakemassa munkkitarpeet ja tehdä munkkeja uunissa vapun kunniaksi.

Mua kiinnostaisi tehdä myös jokin iltabrunssi sen jälkeen kun mies tulee kotiin, mutta saa nähdä jaksaako. Päivä se on tämäkin vain muiden joukossa.
vappu 2020 korona
Miten te vietätte vappua koronan keskellä?


Lue myös nämä:

Mun ensimmäinen paniikkikohtaus

Mitä meidän huskylle kuuluu? 

Viimeaikojen ajatuksia ja tekemisiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *