Hae
Inka Nitta

MITÄ MEIDÄN HUSKYLLE KUULUU? – BAMSE 3V

Säännöllisin väliajoin etenkin Instagramin puolella kysellään, että mitä meidän huskylle kuuluu? Ajattelin pitkästä aikaa kertoa hieman meidän Bamsen kuulumisia, kun kerta tämän viikon maanantaina tuli tasan 3 vuotta täyteen karvaisella herrasmiehellä.
Mitä huskylle kuuluu? Bamse 3v

Sitä puhutaan, että 3-vuotias koira olisi aikuinen, mutta Siperianhuskyistä puhuttaessa se aikuisikä alkaa näkymään varmaan vasta siinä 13-vuotiaana. 😀 Tosin esimerkiksi vuodessa on kuitenkin tapahtunut mielestäni isoja muutoksia kuuliaisuuden kanssa ja pikkuhiljaa alkaa Bamsellakin korvat löytyä. Koirapuistossa tullaan kutsusta lähes joka kerta luokse pyydettäessä ja lenkeillä ohitukset on sata kertaa helpompia, kun Bamse kiinnittää huomiota minuun, kun kutsun sen nimeä.

Bamse on ollut todella terve. Talvella kävi pieni tapaturma, kun kaaduin Bamsen päälle ja noin kolmisen viikkoa oli etujalassa jumi, joka onneksi on nyt täysin kunnossa. Muuten meillä ei ole ollut oikeastaan mitään Bamsen kanssa, että lääkäriin pitäisi mennä.
Mitä huskylle kuuluu? Bamse 3v
Talvi oli myös pettymys, sillä me ei päästy meidän Kicksparkilla vetämään kuin kahdesti ja pyörilläkin käytiin todella harvoin, kun kuitenkin jäätä ja loskaa oli paikka paikkoin koko talven meidän reiteillämme. Harmittaa todella paljon, sillä meillä alkoi kunnolla vetoharrastus vasta 2019 alkuvuodesta.

Harrastetaan Bamsen kanssa siis vedätystä yksin tai toisen huskyn kanssa ja perus lenkkeilyn lisäksi retkeillään. Tänä keväänä sekä kesänä ainakin aiotaan retkeillä vähintään päiväretkiä ihan super paljon, kun muuta ei luultavasti tilanteen takia päästä oikein harrastamaan. Koira ainakin nauttii!
Bamselle kuuluu
Helpompi Bamse on nyt kuin mitä se on aikaisemmin ollut, joten toisen huskyn hankkiminen on mielessä vielä voimakkaampana. Kyllä meillä mielessä oli, että nyt kesällä olisi toinen husky hankittu Bamsen kaveriksi, mutta näillä näkymin ei meidän kasvattajalle ole pentuetta tulossa. Katsotaan, katsotaan.

Tässä olikin vähän meidän huskyn kuulumisia. Kommentoi ihmeessä, jos Bamsen kuulumiset kiinnostaa useamminkin.

Ps. Seuraa mua Instagramissa @inkanitta

Lue myös nämä:

Retkeilenkö koska se on in?

Norjan kuvapäiväkirja

Koiran ensimmäinen yö teltassa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *