Hae
Inka Nitta

RIPSIVÄRI MIKÄ EI REAGOI SINIVALOON

*Sisältää mainoslinkkejä

*Ripsivärit saatu!

Vuoden alussa pääsin tutustumaan IsaDoran kevään uutuustuotteisiin ja sieltä nousikin muutama mielenkiintoinen uusi suosikki. Yksi näistä uusista suosikeista onkin IsaDoran Lash Energy Treatment ripsivärit. Ensimmäisenä kun näin mustan sekä valkoisen ripsiväriputilon, tuli mulla väkisinkin mieleen, että valkoinen on pohjalle sekä musta päälle. Tilaisuuden edetessä minulle kuitenkin selvisi, että näitä käytetään erikseen eikä pohjustusta edes tarvitse!
ripsiväri ei reagoi sinivaloon

Hoitava, mutta näyttävä!

Mustan Lash Energy Treatment ripsivärin kerrotaan boostaavan sekä hoitavan ripsiä saaden niihin lisää tuuheutta, kiiltoa ja suojaa. Ripsivärin lisäksi tuotteessa on mikroverenkiertoa stimuloivia vaikutteita sekä todella hyvä harjas osuus, joka erottelee ripset kauniisti. Tässä ripsarissa on seerumimainen koostumus, joten itse tuotetta ripsille levittäessä täytyy olla hieman varovainen, ettei ripsiväriä tule liikaa.
isadora ripsiväri

Luonnollista kiiltoa

Väritön Lash Energy Treatment ripsiväri on kausituotteena kevän ajan. Väritöntä versiota olen tykännyt käyttää, kun haluan todella luonnollisen meikin lähes pelkällä meikkipohjalla. Värittömällä IsaDoran ripsivärillä saa kivaa sekä luonnollista kiiltoa ripsiin ja samalla tuote antaa hoitavan tehoboostin ripsille. Vaikuttavina aineina merilevä- sekä erilaiset kasviuutteet. Säännöllisellä käytöllä tämä lupaa lopputulokseksi pidempiä, vahvempia sekä terveempiä ripsiä.

Kunnon tehoboostin ripsille saa sillä, kun käyttää päivällä meikissä mustaa IsaDoran Lash Energy Treatment ripsiväriä ja yöksi laittaa hoitavan kirkkaan version vaikuttamaan ”naamion” tavoin.
isadora ripsiväri ei sinivaloon

Tämä Ripsiväri ei reagoi sinivaloon

Ihmiset ketkä istuvat pitkin päivää tietokoneella, niin heillä näkee paljon ripsivärin karistuvan silmien ympärille. Tämän efektin tekee teknisten laitteiden sininen valo. Tapahtumassa minulle selvisi myös, että tämä IsaDoran ripsiväri ei reagoi sinivaloon. Tämähän on täydellinen toimistotyöläisille sekä kaikille ketkä istuvat paljon tietokoneella! Tässä eletään itse myös sellaista aikaa, että koneella tulee oltua aika paljon(eli koko päivä) ja jos innostun kotoillessani meikkaamaan, valinta on ehdottomasti ripsien kanssa IsaDoran musta Lash Energy Treatment ripsiväri.

Suositushinta on 21,90€, mutta itse olen nähnyt varsinkin tällä hetkellä todella vaihtelevia hintoja eri nettikaupoissa. Kicks myy mustaa ripsiväriä valikoimissaan siihen *tästä. Kauneuden verkkokauppa eleveniltä löysin molemmat hoitavat ripsivärit ja ne on itseasiassa nyt alennuksessa 14€ (vink vink). *Tästä ripsareihin. Myös Nordicfeel.fi myy molempia *tässä sekä Lykolla kyseiset ripsivärit on tällä hetkellä 20% alennuksessa *tässä.

Todella mielenkiintoiset tuotteet kyseessä. IsaDorahan on tunnetusti yksi mun suosikki kosmetiikkabrändeistä, joten on aina todella ihanaa, kun hyviä uutuustuotteita tulee markkinoille.

Ps. Joko seuraat @inkanitta Instagramissa?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Top 3 suosikki meikkivoidetta

Aktiivisen elämäntyylin meikkivoide

Tutustumassa My Clarins tuotteisiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *