Hae
Inka Nitta

NÄIN PUKEUDUN TÖIHIN / TYÖASUT MAALISKUU

Näin pukeudun töihin – postaussarja saa jatkoa! Helmikuun työasut oli ihan super suosittu ja olenkin todella onnellinen siitä. Tätä postaussarjaa on kiva sekä helppo toteuttaa ja toivonkin, että tästä voisi etenkin myymälätyössä olevat saada inspiraatiota työpukeutumiseen. Valitettavasti kuitenkin mun lomautuksen takia joudutaan hetkeksi pistämään sarja jäihin, mutta toivotaan ettei pitkäksi aikaa.

Maaliskuu jäi hieman vajaaksi itselläni, joten työasuja ei tällä kertaa ole paljoa. Halusin tämän kuitenkin toteuttaa, kun asuja aloin heti kuvailemaan maaliskuun alussa. Nyt mennään asiaan!

näin pukeudun töihin - maaliskuun työasut
Edelliskuuhun verrattuna pukeutuminen sai jo uutta boostia. Edelleen mennään aika mukavasti neuleilla sekä farkuilla tai legginseillä, mutta huomasin kaipaavani töihin hieman ”businesswoman” tyyliä siisteillä housuilla sekä sifonkisilla kuviollisilla paidoilla.
maaliskuun työpukeutuminen
Nyt tosiaan kun kuljin töihin julkisilla, niin ulkona vallitsen sään huomasi pitkälti pukeutumisessa. Kylmällä säällä oli jotain todella mukavaa sekä lämmintä. Pyrin myös käyttämään paljon samoja vaatteita erilaisissa yhdistelmissä ja mielestäni onnistuin siinä melko hyvin.
pukeudun töihin maaliskuu
Kevään ja auringon kuitenkin näkee pukeutumisessa, kun myös vaaleat värit pääsivät hieman mukaan pukeutumiseen ja kaivoin mun suosikki Mom jeansit kaapin perältä käyttöön. Työpukeutuminen on kuitenkin viimeaikoina ollut paljon tylsempää kuin mun arkipukeutuminen, johtuen varmaan siitä, että mulla ei oikeastaan vieläkään ole mitään uutta töistä hankittua.

Tägin työpukeutuminen alta löydät aikaisemmat osat Näin pukeudun töihin postaussarjasta!

Ps. Seuraathan mua jo Instagramissa nimellä @inkanitta?

Lue myös nämä:

Korona toi lomautuksen

Farkkumekko pääsi vihdoinkin käyttöön

Hyvät siveltimet on luomivärin perusta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *