Hae
Inka Nitta

VIIMEAIKOJEN AJATUKSIA JA TEKEMISIÄ

Mä olen ollut nyt lomautuksella 8 päivää ja tuntuu kyllä hyvin tyhmältä, että olen avannut tämän blogin vain tasan kerran: lomautuksen ensimmäisenä päivänä. Ajattelin, että todellakin käytän lomautuksen hyväksi ja panostan kymmenkertaisesti omiin somekanaviini, mutta ainakaan ensimmäinen viikko ei ole tuonut tulosta. Pettynyt olo, vaikka toisaalta nyt saisi vain olla. Nyt saa ja pitää käyttää aika kotona itselleen ja kerätään energiaa pandemian jälkeiseen aikaan.
mä tavoittelen unelmiani
Viime aikoina olen lyönyt stereokuulokkeet päähäni ja hävinnyt Bamsen kanssa metsään tunneiksi. Olen pelannut extra paljon The Sims 4 omalla koneellani, rakennellut innoissani taloja, hankkinut uusia lisäosia ja pyrkinyt kasvattamaan sukua siellä. Pelaaminen tosin ei ole jäänyt pelkälle PC-pelaamiselle, sillä pleikallekkin tuli hankittua storen aleista uusi peli ja todellakin aion käyttää poikkeusolot pelaamisen puolesta hyödyksi, sillä konsolipelaaminen on yksi mun lempi tekemisiä, mutta sille ei koskaan ole aikaa! Näiden lisäksi olen ehtinyt ahmimaan sarjoja suoratoistopalveluista sekä lukenut kirjoja.

kohti omia suunnitelmia
Viimeaikojen ehdoton paras juttu on kyllä ehdottomasti säät, joita on näkynyt. On ihana nähdä aurinko sekä kuivat tiet ja hiekotuksesta putsatut kävelytiet. Vaikka toissa päivänä hieman kevään kanssa tulikin takapakkia, en aio huolestua, sillä kyllä se sieltä ihan just tulee!
viimeaikojen ajatuksia ja tekemisiä
Musta tosin tuntuu, että tilanne on vaatinut psyykeltäni paljon ja tässä on tullut hieman takapakkia. Hallitseva maailmantilanne väsyttää minua, vaikka en sitä niin syvällisesti mietikään. Uni on katkonaista ja syvää unta on tuskin lainkaan. Mieli on herkistynyt taas kovemmin ja iltaisin päädyn jostain syystä ajattelemaan liikaa ikäviä asioita. Mieleltä varmasti vaati myös paljon omat yrityssuunnitelmat, joiden suunnittelusta hieman luovuin pandemian takia. Vaikea saada paloa ja inspiraatioita takaisin.

kohti omia unelmia
Kuvituksena postaukselle toimi jo reilu kuukauden vanhat kahvilakuvat. Pysyn nyt kotona.

Millaisia viimeaikojen tekemisiä/ajatuksia sulla on ollut?

ps, Seuraa mua Instagramissa: @inkanitta

Lue myös nämä:

Korona toi lomautuksen

Älykellosta apua oman kehon tarkkailuun

Hukassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *