Hae
Inka Nitta

O´KEEFFES WORKING HANDS – PARAS KÄSIVOIDE IKINÄ

*Tuotteet saatu

o´keeffes käsivoide

Tutustuin viime syksynä kunnolla hehkutettuun O´Keeffes merkkiin ja sen Working Hand käsivoiteeseen. Mun ystävä Viivi oli jo kauan sitten puhunut mulle kyseisestä brändistä ja mies oli myös pitkään harkinnut hakevansa merkin hyväksi kehutun Working Hands käsivoiteen itselleen.

O´Keeffes Working Hands käsivoide on kehitelty todella kuiville ja halkeileville käsille sekä etenkin käsillään tekeville, sillä niillä tämä ongelma on yleinen. Käsivoiteen kehitti amerikkalainen farmaseutti oman perheensä tarpeilleen, mutta pian voide saavutti suuren ja mahtavan maineen koko Yhdysvalloissa ja nyt voide on myös saatavilla meillä Suomessa!
working hands seab

Tällä hetkellä tilanne vaatii extra käsienpesun

Mä itse toimin myymälätyössä, jossa käsieni iho on kosketuksissa jatkuvasti eri materiaaleihin ja asiakkaiden sekä rahan kanssa työskennellessä käsiä on aina täytynyt muistaa pestä useasti. Se on sanomattakin selvää, että kun tähän lisää muutenkin jo kuivan ihon, on mun kädet useasti aika ruvilla. Tällä hetkellä eletään maailmassa vielä sellaista tilannetta, että hygieniasta on huolehdittava erityisen paljon ja käsiä on pestävä vähän turhankin useasti. Tässä tilanteessa käsien oikeanlainen kosteutus on myös hyvin tärkeää, sillä rikkoontuneeseen ihoon pääsee helposti bakteereita ja se voi tulehtua.
amerikkalainen käsivoide

O´Keeffes tarjoaa 100% tyytyväistakuun

O´Keeffes voiteet suojaavat ihoa sen veden haihtumiselta sekä lisäävät ilmankosteutta iholle. Käsivoide luo suojaavan kalvon iholle, mikä on alkuun hieman härskin tuntuinen, mutta tunne loppuu nopeasti iholla. Voide on hajusteeton, todella miellyttävän tuntuinen sekä oikeasti toimiva. Pieni määrä iltaisin ennen nukkumaanmenoani on auttanut oikeasti kuiviin käsiini tässä maailman tilanteessa.

Mun on pakko myöntää, että en varmaan koskaan enää tule käyttämään muuta käsirasvaa ihon kuivuuden hoitoon, kuin O´Keeffes Working Hands käsivoidetta!

O´Keeffes on myynnissä mm. Kärkkäisellä, Tokmanneilla, Motonetissä ja K-Raudassa. Selvitä tästä lähin ostopaikkasi! Saatavilla purkki 96 g tai tuubi 85 g.
o´keeffes working hands

ps. Huomasitko jo mun uudet sosiaalisen median palvelut? Klikkaa tästä.

Lue myös nämä:

Hyvät siveltimet on luomivärin perusta

Top 3 suosikki meikkivoidetta

Reilu kuukausi joogaa takana – miltä tuntuu?

4 kommenttia

 1. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Maailman paras käsivoide! En itsekään tuu varmaan koskaa enää käyttää mitään muuta, sillä käsien kunto paranee tällä voiteella muutamassa päivässä.

 2. Atoopikko kirjoitti:

  Olen täysin samaa mieltä! Itselläni on atooppinen iho ja ihotautilääkäri on todennut kroonisen käsiekseeman. Olen kokeillut vuosien saatossa lukuisia eri rasvoja, valohoitoa, luontaistuotteita yms. Pahimmillaan sormet ovat olleet aivan tulehtuneet, turvonneet ja syvillä haavoilla. Viime vuosina vahvat kortisonirasvat ovat olleet ainoat, joilla olen saanut käsien ihon pidettyä suht siedettävässä kunnossa. Nyt olen pari kuukautta käyttänyt O’keeffesiä ja käsieni iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan! Kortisonirasvoistakin olen päässyt lähes täysin eroon. Myös saman sarjan jalkavoide on toiminut itselläni loistavasti, eikä kantapohjissani ole enää kipeitä haavoja.

  • Inka Nitta kirjoitti:

   Ihan hurjan huippua kuulla, että sulla on tollasia kokemuksia tästä maailman parhaasta rasvasta. Toivottavasti saisit joskus ihosi kunnolla kuntoon, etkä kärsisi enää kipeistä haavaumista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.