Hae
Inka Nitta

FARKKUMEKKO PÄÄSI VIHDOINKIN KÄYTTÖÖN

*Sisältää mainoslinkkejä

farkkumekko only
dnm dress
Viime aikoina on menty niin asiapohjalla, että tänään ajattelin oikeasti vain tulla jakamaan mun uusimpia asukuvia. Kelit on viime päivinä ainakin täällä Tampereella ollut mitä upeampia sekä keväisempiä, vaikka pakkanen onkin mennyt yli 10 asteen. Juuri nyt ulos katsoessa ei olekaan enää samat kevätfiilikset, sillä siellä tulee lunta, tuulee ja on miinusta yhden asteen verran.
demin dress only
Kuvien farkkumekko on ostettu jo viime kesän lopulla/alkusyksystä, mutta se pääsi käyttöön vasta tänä vuonna. Minulla oli laput myös kiinni mekossa pitkän aikaa ja mietin, että olisiko se pitänyt luovuttaa parempaan kotiin missä käyttöä olisi enemmän. Mä rakastan tuon mekon mallia ja sehän menee myös pitkänä farkkutakkinakin erilaisten asujen kanssa. Jostain syystä käyttöä ei kuitenkaan tullut, kunnes sen taas löysin kaapistani ja ehdottomasti tulen tätä useammin käyttämään! Syksyllä ja ihan alkuvuodesta tosin ei kamalasti oikein mitään erikoista tullut käytettyä pitkän sairasloman myötä.
asukuvat farkku
Kevään tullessa myös farkku yleisesti on alkanut taas enemmän innostamaan pukeutumisessa. Haluaisin tänä vuonna hankkia ensimmäisen farkkuhameeni ikinä ja toivottavasti kesäksi löydän myös pidemmän malliset farkkushortsit
farkkumekko

Farkkumekko – JDY / Kengät – Skopunkten

Ps. *Täältä ja *täältä löytyy ihania farkkumekkoja!

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Kaikki vuoden 2019 asut

Beige villakangastakki ja kuulumiset

Pienempi kuin XS

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Siis kyllä, farkku best!<3 Mun suosikkeja on jo useamman vuoden olleet farkkuhameet ja just pari viikkoa sitten ostin ekan farkkumekkoni 🙂 Käyttöön se ei vielä ole päässyt, mutta ehkä pian kevään edetessä!

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Mä olen vasta jotenkin oppinut käyttämään. Ensimmäisen farkkutakinkin ostin vasta viime keväänä! 😀 Sulle on kyllä aina sopinut farkku <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.