Hae
Inka Nitta

TOP 3 SUOSIKKI MEIKKIVOIDETTA

Hyvän tai oikeastaan täydellisen meikkivoiteen löytäminen on välillä todellakin monen mutkan takana. Se, että jos joku toinen tykkää jostain tietystä tuotteesta, ei tarkoita sitä, että se toimisi sinulla samanlailla tai edes sinne päin. Mun omat suosikit on muuttunut vuosien varrella, aina parempien tullessa markkinoille. Sitäkin on välillä käynyt, että tuotteen koostumusta tai ainesosia muutetaan, eikä sen jälkeen kyseinen meikkivoide ole enää omalle iholle käynyt.

Halusin tulla esittelemään tämän hetken top 3 suosikki meikkivoidetta, joista yksi yksilö on ollut suosikkini jo melkein kahden vuoden ajan!

isadora suosikki meikkivoide

Isadora Active all day wear make-up

Tämä Isadoran aktiiviseen elämäntyyliin sopiva meikkivoide on ollut käytössäni jo lähes kaksi vuotta ja se lukeutuu edelleen yhdeksi suosikikseni. Koostumus voiteessa on todella miellyttävä ja se pysyy todellakin kasvoilla hyvänä aamusta iltaan. Mun ystävällä on ollut tätä kuntosalillakin ja kuulemma todellakin on luotu aktiiviseen elämäntyyliin, sillä kuulemma sielläkin pysyi hyvässä kunnossa! Tuote on todella peittävä ja lopputulos on ihanan pehmeä. Juhlimaan lähtiessäni, tai kun haluan todella peittävän lopputuloksen ilman paakkumaista ulkomuotoa, valitsen todellakin tämän käyttööni! Nyt meikkivoide vetelee jo viimeisiään, joten täytyy hankkia lisää. Olen kirjoittanut viime vuonna tästä myös oman postauksen, jonka löydät tästä.
lumene blur top meikkivoide

Lumene Blur

Minulla ja Lumenen Blur meikkivoiteella oli hankala alku. Kokeilin jo muutama vuosi sitten kyseistä meikkivoidetta ystävän suosituksesta, mutta se ei silloin toiminut ihollani ollenkaan. Joku noin puoli vuotta sitten ystäväni kuitenkin kertoi, että Blur meikkivoiteessa on nähtävästi muuttunut jokin ainesosa tai muu vastaava, sillä se ei toiminut enää samanlailla hänen ihollaan. Päätin antaa Lumene Blur meikkivoiteelle uuden mahdollisuuden ja onneksi annoin! Meikkivoide on puolipeittävä sekä melko kevyt, joten se on täydellinen nopeaan arkimeikkiin. Tuote on todella helppo sekä nopea levittää tasaisesti ja on pitkäkestoinen. Tämän meikkivoiteen valitsen useasti töihin ripsarin ja kulmavärin kera.
isadora top 3 meikkivoidetta

Isadora Skin Beauty

*Meikkivoide saatu

Top 3 suosikki meikkivoiteista löytyy siis kaksin kerroin Isadoraa. Isadoran Skin Beauty meikkivoide ei ole käytössäni ollut vielä muutamaa viikkoa kauempaa, mutta tuote oli ehdottomasti rakkautta ensi silmäyksellä. Rakastan meikkivoiteen pehmeää ja hoitavaa koostumusta. Skin Beauty meikkivoide onkin yhdistelmä värikosmetiikkaa ja ihonhoitoa. Voiteella on puolipeittävä vaikutus, mutta kerrostaessa saa peittävämmänkin lopputuloksen ja tätä voikin hyvin käyttää niin arkiseen kevyeen työmeikkiin tai full clam bilemeikkiin. Tässä on myös ehkä riittoisin meikkivoide mitä olen hetkeen käyttänyt, joten todellakin hintansa arvoinen. Kyseessä on Isadoran uutuus tuote, joka tulee myyntiin helmi-maaliskuussa ainakin Sokoksille! Uskon, että kirjoittelen tästä myöhemmin lisää.
top 3 suosikki meikkivoidetta

Tässä mun top 3 suosikki meikkivoidetta!
Onko sinulla kokemusta ylläolevista meikkivoiteista? Mikä on sinun suosikki meikkivoide?


Lue myös nämä:

Näillä tuotteilla pidän jalkapohjat kunnossa

Korealainen kosmetiikka sai innostumaan ihonhoidosta

Luonnonkosmetiikkaa Lidlistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *