Hae
Inka Nitta

MITÄ ODOTAN JA HALUAN VUODELTA 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

odotan ja haluan vuodelta 2020
Vuotta 2020 on menty pian jo kaksi kuukautta ja olikin aika jo pysähtyä miettimään, että mitä odotan ja haluan vuodelta 2020. Itse en koskaan tee uudenvuoden lupauksia ja tänäkään vuonna en tehnyt poikkeusta. Tietenkin takaraivossa on niitä asioita, joita tavoittelen tältä vuodelta ja pyrin niihin, mutta en halua nimetä niitä uudenvuoden lupauksiksi, koska niillä on tapana mennä aina mönkään kuulemani perusteella. Tässä postauksessa siis asioita, joita haluan ja odotan tältä vuodelta, mutta en niitä nimeä uudenvuoden lupauksiksi, jotta ne voisivat mahdollisesti onnistua! 😀

Some ja yrittäjyys

Toivon ja todellakin haluan, että tänä vuonna petraan blogin kanssa. Oma tavoitteeni on, että blogiin postailisin 4-5 kertaa viikossa ja Instagram julkaisuja olisi suurinpiirteen sama viikkoon painottaen kuitenkin sinne Storyn puolelle. Mä myös toivon ja todellakin haluan, että tämän vuoden loppuun mennessä uskaltaisin vihdoinkin pistää toiminimen tai osakeyhtiön pystyyn ja riippuen mikä se työtilanne on niin, ehkä jopa täysipäiväiseksi yrittäjäksi ryhtyminen. Yrittäjänä oman somen ohella haluaisin tuottaa visuaalista sisältöä eri alojen yrityksille.
asukuvat karvatakki

Urheilu ja liikkuminen

Tänä vuonna haluan erityisesti panostaa liikkumiseen ja urheiluun. Odotan uudenlaista intoa liikkumiseen ja oman kunnon ylläpitoon. Toivon, että intoni joogaan, rentoutumiseen ja venyttelyyn pysyisi. Vuonna 2020 haluan liikkua enemmän, nostaa painoa parilla kilolla ja kasvattaa hiukan lihasmassaa.

Terveys

Ehkä myös hieman edelliseen liittyen haluan olla tänä vuonna terve ja hyvinvoiva. Haluan selättää ahdistuksen ja paniikkihäiriötilat niin, että mahdollisesti viimeistään syksyllä en tarvitsisi enään lääkkeitä pitämään olotiloja poissa. Hartia-, niska- ja selkäkivut haluan pois ja olenkin valmis tekemään töitä vahvistaakseni niiden lihaksia ja liikkuvuutta. Täytyy saada ruokailurytmit kuntoon, syödä puhtaasti sekä terveellisesti sekä toivoa parempaa unenlaatua. Nukun tällä hetkellä keskimäärin 12 minuuttia syvää unta kahdeksaan tuntiin ja haluaisinkin, että syvän unen määrä nousisi tuntiin.
odotan vuodelta 2020

Kokemuksia ja matkustelua

Odotan vuodelta 2020 paljon uusia kokemuksia! Haluan panostaa kotimaan matkailuun ja nähdä asioita. Toivon myös kesän Tallinnan reissun lisäksi toista ulkomaanmatkaa, sillä haluan nähdä eri kulttuureja ja tutustua niihin. Tänä vuonna todellakin haluan nähdä, kokea ja fiilistellä hetkiä!

Koulutus ja oppiminen

Mä aion hakea tänä vuonna korkeakoulujen yhteishaussa ammattikorkeaan. Toiveenani olisi päästä opiskelemaan lisää markkinointia monimuotona. Pyrin opiskelemaan pääsykokeita varten niin paljon kuin vain mahdollista, sillä haluan tosissani korkeakouluun. Tänä vuonna haluan myös oppia enemmän englannin kieltä sekä mahdollisesti opiskella jotain uutta kieltä, en vain vielä tiedä että mikä se kieli olisi.
haluan vuodelta 2020

Takki – Only [*tästä] / Neulemekko – Only [*tästä] – Legginsit – JDY / Kengät – Skopunkten / Laukku – Pieces
ps. *House of Brandonilla on sunnuntain loppuun saakka ota 3 maksa 2 tarjous.

Pääasiassa haluan viettää aikaa lähesteni kanssa, nauttia hetkistä ja olla stressaamatta liikaa. Toivon todella, että vuosi 2020 on parempi kuin viime vuosi, vaikka ylläolevat toiveeni ei toteutuisikaan.

Mitä sinä odotat ja haluat vuodelta 2020?

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Viime vuosikymmenen kohokohdat

Vuoden 2019 asut

Hukassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.