Hae
Inka Nitta

MIHIN MAIHIN HALUAN MATKUSTAA JA MIKSI?

Vaikka en ole mikään maailmanmatkaaja tai virallisesti ainakaan matkabloggaaja, haluan kuitenkin laajentaa matka-aiheisia postauksia omassa somessani. Matkailusta olen aina ollut kiinnostunut, sillä haluan kokea, nähdä ja tuntea paljon, mutta viime kesän Norjan reissun jälkeen tuntuu, että matkaintoni vain kasvaa ja kasvaa. Halusin siis listata muutamia mielessäni olevia kohteita ja kertoa, että miksi juuri se kohde.
maihin matkustaa

Mihin maihin haluan matkustaa ja miksi?

Saksa

Saksa on aina kiehtonut, mutta valitettavasti en siellä ole päässyt käymään. Minusta mahdollisesti löytyy saksalaisia sukujuuria ja uskon jotenkin, että ne vetävät minua maahan. Saksan kaupungeista kiinnostaa erityisesti Muchen ja Berliini. Munchenissa erityisen paljon kiinnostaa BMW museo. Saksassa kiinnostaa historialliset museot.

Puola

Puolasta olen innostunut vasta muutaman vuoden sisällä. Tänne ollaan miehen kanssa suunniteltu matkaa ja toivotaan, että päästään se toteuttamaan jo tämän vuoden puolella. Puolassa kiinnostaa halpa hintataso, lyhyt lentomatka ja edulliset lennot. Erityisesti Krakova, Gdansk sekä Sopot kiinnostavat minua kaupunkeina. Gdansk ja Sopot on todella halpoja kohteita kaikkineen ja menisivät varmasti samalla reissulla molemmat. Suloiset kaupungit nähtävyyksillä! Krakovassa kiehtoo Auchwitz, suolakaivokset ja vanhakaupunki.¨
mihin haluan matkustaa

Islanti

Ah ihana ja kaunis Islanti. Islannissa kiehtoo kaikki luonnonnähtävyydet, ihana ulkoilma ja totta kai myös osallaan Game Of Thrones. Islannissa haluaisin ehdottomasti nähdä paljon, joten suorittaisin reissun varmasti vuokra-autolla teltan kanssa kiertäen koko maan.

Kroatia

Kroatia on mun mielestä todella kaunis maa kuvien perusteella. Jos kuitenkin totta puhutaan kiinnostuin kohteesta vain pääkaupungin Dubronovikin takia, sillä siellä järjestetään Game Of Thrones retkiä kuvaupaikoille yms. Kuninkaansatama on siis Dubronovik. Haluan matkustaa kuitenkin tänne todella kovasti.
mihin maihin haluan matkustaa ja miksi

Kreikka

Mä kuvittelin joskus, että Kreikka on käytännössä yhtä suuri kuin Rodos, mutta mielipiteeni on muuttunut. Palo Kreikkaan lähtemiseen syttyi kuitenkin kunnolla, kun ostin PS4 konsolille Assassins Creed Odysseyn, mikä sijoittuu Kreikan antiikin aikaan Kreikan saarilla. Kreikkaan voisin lähteä rentoutumislomalle, näkemään upeita maisemia, patikoimaan ja kunnolla kuvailemaan! Saarina Santorini, Kos ja Mykonos kiinnostaa minua eniten.
mihin maihin haluan matkustaa
Tässä olikin viisi kohdetta, jotka minua kiinnostaa tällä hetkellä mahdollisesti eniten ja joita pitäisin realistisina lähiajoilla. Kuten huomaatte, erityisesti Euroopan matkailu kiinnostaa minua, vaikka kaukomaissakin on muutamia kohteita, joissa voisin kuvitella käyväni.

Kuvituksena toimikin viime Norjan reissun muutamat kuvat.


Lue myös nämä:

Norja videolla

Norjan kuvapäiväkirja

Koiran ensimmäinen yö teltassa

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Suosittelen Krakovaa koko sydämestäni. Siellä on tullut oltua monesti ja nyt viimeksi oltiin ekaa kertaa jouluna. Jos kiinnostaa lukasta meidän reisusta niin tässä on postaussarja.
    https://villananna.vaikuttajamedia.fi/tag/krakova/
    Sarjassa on vain muutama kohde, Krakovassa on nimittäin valtavasti nähtävää, Nova Huta ja muut historiaa tihkuvat paikat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.