Hae
Inka Nitta

MITÄ HANKIN JOULULAHJOIKSI?

Tein viime vuonna ensimmäistä kertaa postauksen, jossa kerroin mitä hankin joululahjoiksi ystävilleni sekä perheelleni ja se oli niin tykätty, että päätin toteuttaa uudestaan saman! Eiköhän mennä asiaan.
mitä hankin joululahjoiksi muille
Äidille ostin hänen toivomiaan juttuja. Kuuntelin jo pitkältä mitä hän mahdollisesti tarvisi ja haluaisi hankkia itselleen. Pate on ollut äidin idoli jo pienestä pitäen, joten Pate Ikurista kirja oli selvä hankinta. Kauan oli myös puhunut termoksisesta juomapullosta, joten ajattelin sen olevan kiva lahja äidille.

hankin joululahjoiksi muille
Veeralle ostin aikalailla käsiin liittyvän setin. Tumma Finlaysonin keittiöpyyhe sopii hänen keittiöönsä ja lisäksi hankin TBS joulutuoksussa olevan käsisaippuan ja Lumenen käsivoiteen kuivalle iholle.

ostin joululahjoiksi
Iskälle halusin jotain mikä ei olisi turhaa. Toiveena oli, että iskä kirjottaisi kirjaan omia muistoja sekä tarinoitaan ja ensi jouluna saisin häneltä joululahjana valmiin kirjan täynnä muistoja,

hankin joululahjoiksi
Viiville hankin myös Finlaysonin keittiöpyyhkeen, sillä niitä ei voi koskaan olla liikaa! Pyyhkeen lisäksi ostin käytännöllisen ajankäyttöön liittyvän työkirjan, mitä on hauska selailla sekä täytellä. Ehkä tälläisestä olisi apua myös mun omaan ajankäyttöön.

vinkit joululahjoihin
Miehelleni ostin hänen toivomansa kylpytakin hupulla. Toiveena oli nimenomaan tuo huppu, joten tätähän metsästin kissojen ja koirien kanssa kaikkialta. Hän on viimeaikoina innostunut myös palasaippuoista, joten kävin Tallipihan Hohde joulukaupasta hankkimassa tuon luonnollisen ihanan tuoksuisen palasaippuan suihkukäyttöön.

annan joululahjaksi
Kaveripariskunnalle halusin teettää vuoden 2020 seinäkalenterin, jossa jokaisessa kuukaudessa on kuvia meidän molempien koirista. Meidän koirat on ihan parhaita kavereita!

Mitä sinä hankit joululahjaksi muille?


Lue myös nämä:

Mitä sain joululahjaksi?

Joulun pyhät ja synttärit

Millainen jouluihminen olen?

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Olipa kivoja ja varmasti myös tosi tarpeellisia lahjoja! Mä en myöskään tykkää antaa lahjaksi mitään ns. turhaa, joka ei oikeasti pääse käyttöön, mutta varmasti sellaisiakin lahjoja tulee annettua, kun oon niin surkea keksimään ihmisille lahjoja 😀

    • Inka Nitta kirjoitti:

      Turhat lahjat on kyllä turhia! 😀 Mä rakastan keksiä lahjoja, mutta en tiedä olenko lahjan saajan mielestä aina todella onnistunut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.