Hae
Inka Nitta

MITÄ SAIN JOULULAHJAKSI?

Jouluaatosta on pian jo kuukausi aikaa, mutta omia blogiperinteitä kunnioittaen ajattelin kuitenkin vielä esitellä mitä sain joululahjaksi jouluna. Minulla oli myös 23-vuotis syntymäpäivät joulupäivänä, joten lahjoissa mahdollisesti myös ajateltu minun synttäreitäni. Mennään nyt kuitenkin katsomaan mitä pukki oikein toi minulle!
mitä sain joululahjoiksi

Mun mieheltä sain joululahjaksi toivomani Teflon Bible kirjan. Tämän lukemisessa voi hetki mennä, sillä sivuja on yli 400 kappaletta! Synttärilahjaksi sain ilokseni Pyhimyksen Mikko-kiertueen helmikuun Tampereen keikalle keikkaliput. Aika Pyhimys painotteinen lahja siis!
mitä sain joululahjaksi

Viiviltä sain Sidosteen merinovillapipon sekä sukkia. Tykkään Sidosteesta brändinä ihan valtavasti, joten tämä oli oikein mieleinen lahja!
joululahjat

Mun äiti oli hankkinut tällä kertaa vaikka mitä! Synttäri- ja joululahjapaketista paljastui pari Finlaysonin keittiöpyyhettä, hiusdonistsi, uudet upeat korvikset, palasaippua, leffaliput sekä Harmoniapallo kaulakorun. Ihania lahjoja, joista kaikki on mun näköisiä ja on tullut jo nyt käyttöön!

sain joululahjaksi

Veera kunnioitti tänäkin vuonna meidän hauskaa perinnettä ja kasasi pientä tilpehööriä laatikkoon. Laatikosta paljastui kestovanulappuja, Roosanauha valo, suklaalusikkakaakaon, vartalokuorinnan, kuivashampoon sekä pienen ompelusetin. Ompelusetti olikin pieni läppä, kun en ole aikaisemmin omistanut neulaa ja lankaa ja olenkin vienyt pienet napin irtoamisetkin aina Veeralle korjattavaksi, haha!

Näiden lisäksi sain hieman synttärirahaa sekä suklaata. Jotenkin ihanaa, että vaikka on jo aikuinen niin sai näin paljon ja näin kivoja lahjoja!

Mitä sinä sait joululahjaksi?


Lue myös nämä:

Joulun pyhät ja synttärit 

Jouluista tunnelmaa Tampereen joulutorilla

Millainen jouluihminen olen?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.