Hae
Inka Nitta

HUKASSA

*Sisältää mainoslinkkejä

Jokainen meistä on varmasti joskus hukassa itsensä kanssa, ainakin jollakin osa-alueella. Musta itsestäni vain tuntuu, että olen kokonaan hukassa enkä meinaa löytää tietä takaisin. Mulla diagnosoitiin syksyllä paniikkihäiriö, joka muutamassa viikossa muuttui vaikeaksi ahdistuneisuushäiriöksi. Tämä tietysti on vaikuttanut mielialaani ja jaksamattomuuteen, mutta olen samalla myös saanut miettiä asioita ja tajunnut sen kuinka kauan olen ollut hukassa monen asian kanssa. Aloitin muutama viikko sitten lääkityksen, joka on tasannut ihan hyvin mun ajatuksia ja kokoajan mennään muutenkin parempaan suuntaan.

punainen toppatakki

Mulla on monta vuotta jo oireillut selkä-niska-hartia alue aika pahasti ja nyt kun henkinen puoli on ollut heikompaa, on jumit tulleet totta kai kovemmiksi. Suunnitelmissa on ollut löytää mahdollisesti pätevä osteopaatti, käydä jäsenkorjaajalla ja hieronnassa ja näiden perusteella löytää itselleen se paras hoitomuoto. Fysioterapeutilla käyn silloin tällöin ja aloitin hieman alta viikko sitten joogan. Ihan parin tunnin perusteella voin kyllä sanoa pitäneeni joogasta erittäin paljon ja varmasti jätän sen itselleni kunnon harrastukseksi.
hukassa blogi

Blogin ja oman somen kanssa on olen ollut myös hieman hukassa. Tiedän suunnilleen mitä haluaisin omaan someeni julkaista ja etenkin mitä kirjoitella tänne blogin puolelle, mutta en vain tiedä miten pääsisin siihen muutokseen. Olisi mahtavaa saada taas hieman ammattimaisempaan suuntaan omaa somea kunnon suunnittelulla. Ensimmäisenä kuitenkin täytyy saada tämä blogin päivittely takaisin rutiiniksi, että ei tule enään näin pitkiä taukoja. Päivätyön puolesta olen joutunut myös pohtimaan asioita. Myyjän työ on ihan kivaa, mutta samaa paloa minulla ei enään siihen ole. Tarvitsen haasteita, uusia juttuja ja enemmän ehkä sellaista missä pääsen toteuttamaan omaa luovaa puoltani ja jakamaan ideoitani, jotka otetaan sitten tosissaan. Se, että mikä se kutsumusammatti sitten tällä hetkellä just on, sitä en tiedä.
hukassa asukuvat
Tässä nyt viimeaikojen ajatuksia tiivistettynä. Avaan varmasti monia näitä asioita isommin omissa postauksissaan, mutta ajattelin, että oli pikku hiljaa aika herätellä blogia eloon tästä suunnittelemattomasta blogitauosta.
toppatakki only

Takki – Only [*tästä alessa] / Farkut – Only / Kengät – Skopunkten / Huivi – Pieces / Pipo – Junkyard

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Haluaisin lukea enemmän 

Pienempi kuin XS koko

5 asiaa mitä blogi on antanut

4 kommenttia

 1. Hannah-Tuulia kirjoitti:

  Kiitos kun avasit ajatuksiasi ja kokemuksiasi ? tsemppiä paljon kaikkeen ja varmasti askel kerrallaan elämä lähtee parempaa suuntaan ja antaa voimaa ?

  Itse olen myös tehnyt myyjän hommia ja olen huomannut että luova ympäristö on myymälä jossa ollaan yksin. Silloin saa omaa tahtiinsa tehdä ja laittaa myymälää kuntoon ? toki on tavoitteet ja kaikki läsnä. Ja haastavaa kun ei oo kolleegaa vierellä. Mutta itse tykkäsin yksintyöskentelystä jos vuorossa oli edes hetken kolleega lähellä ? tosin etsin uutta suuntaa kun ei itselläkään pelkkä myyjän työ enää nappaa. Aikansa kutakin ?

  Ja siis minulla on myös niska-hartia ongelmia, ja muita terveyshaasteita. Menin lääkäriltä lääkärille, hoitajalta hoitajalle, fyssarille, hierojalle jne.. Oireet vaan jatkui ja jatkui. Nyt kun kävin ekaa kertaa elämässäni kiropraktikolla niin voin sanoa jo parin kerran jälkeen ettei niska ole ollut näin kivuton pitkään aikaan ?? tosin matka on pitkä, ryhtikuvat kertoi että on vinoumaa. Vuosia selkää kuormittaneet on voimakas stressi ja yksipuolinen työ. Liikunta on avain asemassa mutta kiropraktikko osaa aukoa monia jumiutuneita kohtia selästä. Selkäranka on avain kaikkeen ja vain selkärangan liikkuvuus avaa matkaa parempaan. Kaikki on siitä kiinni, niin aivotoiminta, vastustuskyky, kehon hyvinvointi. Yllätyin suuresti. Ja suosittelen siis sinulle käyntiä myös kiropraktikolla ? ei satu ja hoito on kokonaisvaltainen ? itse odotan että saan energiatasot kuntoon ja liikunta ilon takaisin. Kivuton keho on niin tärkeä juttu ?

  Kaikkea hyvää sinulle!

  Terkuin

  Hanna

  https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  • Inka Nitta kirjoitti:

   Kiitos Hannah-Tuulia kommentistasi!<3 Pikku hiljaa tässä mennään kokoajan parempaan suuntaan. Täytyy vain antaa aikaa 🙂

   Ihanaa, kun sinä olet selättänyt kipujasi ja päässyt elämään elämää. Toivottavasti energiatasosi on jo korkeilla <3

 2. Hannah-Tuulia kirjoitti:

  Ja ainiin! Jooga on todella hyvä laji ? niin niskalle, selälle kuin mielelle ? itse olen saanut joogasta voimavaraa arkeen ja stressin hallintaan ? liikkuvuus on parantunut ja läsnäolo lisääntynyt ? kotona voi tehdä hetken vaikka 15min niin sillä starttaa päivä mukavasti tai antaa sopivan tauon keskelle päivää ? hyvä käydä ohjatussa joogassa, silloin saa lajista parhaiten irti ? itse vuosia joogannut yksin kotona niin puistojooga viime kesänä oli upea kokemus ? ehkä minäkin vielä eksyn joogatunneille.. ?

  • Inka Nitta kirjoitti:

   Jooga on ollut oiva apu tähän tilanteeseen. Se on opettanut minua rauhoittumaan ja keskittymään vain omaan mieleen. Liikkuvuus ja venyvyys parantunut myös huimasti! Suosittelen ohjattuja joogatunteja, sillä siellä välillä täytyy mennä hieman ulkopuolelle sitä omaa mukavuusaluetta ja oppii uusia juttuja omaan joogaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.