Hae
Inka Nitta

JOULUN PYHÄT JA SYNTTÄRIT

joulun pyhät kuvia
Joulu tuli ja meni yhdessä hujauksessa. Kuten kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa, joulufiilistä piti oikein etsimällä etsiä. Pakko sanoa, että vielä jouluaattona ei samanlaista joulufiilistä ollut mitä yleensä. Täällä Tampereella ainakin oli valitettavasti musta jouluaaton päivä, mutta yhdeksän aikaa illalla alkoi tulemaan lunta reilusti ja joulupäivänä saatiinkin jo nauttia valkoisesta talven ihmemaasta.
joulun pyhät
Jouluaattona tuttuun tapaan vietin sen koirani ja äitini seurassa. Syötiin perinteistä jouluruokaa eli laatikoita, kinkkua, salaattia, lohta sekä mummun tekemiä lihapullia, nam! Ilta vietettiin pelaillen Jorvik lautapeliä, katsottiin telkkaria sekä herkuteltiin ja avattiin lahjat. Lahjoja ei näin enää aikusiällä kamalasti tule, mutta voisin silti tehdä erillisen postauksen siitä, mitä pukki tänä vuonna toi.
joulukuusen koristelu
Joulupäivä meni aikalailla kotona ollessa. Mä oon myös syntynyt joulupäivänä, eli ikää tuli mittariin 23 vuotta. Aikaisempina vuosina mulla on kaverit leiponut synttärikakkuja yms, mutta tänä vuonna kävin hakemassa synttäreiden kunniaksi Toblerone kakun lähikaupasta ja käytännössä vietin päivän syöden kakkua ja pelaillessa Assassins Creediä pleikkarilla. 😀

joulukuusi
Tiivistettynä joulun pyhät oli hyvää ruokaa, ulkoilua ja olemista. Ihanan rentouttavaa, kun ei ollut kiire mihinkään eikä mitään tarvinnut tehdä.

Miten sinä vietit joulusi?
joulukoira


Lue myös nämä:

Jouluista tunnelmaa Tampereen joulutorilla

Millainen jouluihminen olen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.