Hae
Inka Nitta

JOULUISTA TUNNELMAA TAMPEREEN JOULUTORILLA

tampereen joulutorilla tunnelma
Taianomaisimman joulutunnelman kaupunkiin tuo varmasti joulutorit sekä -markkinat. En tiedä mistä syystä, mutta tällä kertaa joulufiilis ei ole syntynyt minulle itsestään ja sen löytämiseen on tehty jopa töitä. Sen takia olenkin vieraillut Tampereen joulutorilla hakemassa joulutunnelmaa useamapana kertana.
tampereen joulutori
joulutori jouluvalot
Joulutorilta saa hyvin inspiraatiota myös joululahjoihin. Useasti myös ostamalla torilta kojusta, tuet samalla paikallista pienyrittäjää ja se on ihan huippua! Mä itse sain myös tänä vuonna aikaiseksi joululahjaksi harmoniapallokorun, mikä tosiaan löyty joulutorin jouluisesta myyntikojusta.
tampereen joulutorilla
Tampereen keskustassa ollessani olen joulukuun aikana valinnut kahvilan sijasta infrapunalampuilla varustetun teltan joulutorin keskeltä. Pyynikin munkkikahvila tosiaan pystytti lämmitetyn teltan Tampereen joulutorille ja olenkin useaan kertaan nauttinut heidän taivaallista glögiään lämpimässä teltassa.
tampereen joulumarkkinat
tunnelmaa joulutorilla
Tampereen joulutori taitaa olla tänään viimeistä päivää auki, joten tänään on viimeinen mahdollisuus kokea taianomainen tunnelma Tampereen joulutorilla. Mä itse en valitettavasti enään sinne ehdi, sillä reissataan toiseen kaupunkiin tänään.
taianomaista tunnelmaa tampereen joulutorilla


Lue myös nämä:

Millainen jouluihminen olen?

Joulu 2018

Pukukoodina juhlava

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *