Hae
Inka Nitta

MILLAINEN JOULUIHMINEN OLEN?

Voitteko kuvitella, että jouluaatto on jo alle viikon päästä ja pian ovella kolkutteleekin jo uusi vuosi. Näin lähestyvien joulun pyhien kunniaksi ajattelin jakaa teille, että millainen jouluihminen minä oikein olen?
tallipiha jouluihminen

Lahjojen ostaminen

Mä rakastan lahjojen antamista ja niiden ostamista. Suurimman joulufiiliksen haen varmasti juurikin lahjojen ideoimisella ja niiden hankkimisella. Minulla on parin kaverin kanssa perinteenä vaihtaa aina lahjat ihan muutamalla eurolla ja mun mielestä se on kyllä hauska perinne, kun näin aikuisena ei pahemmin muualta niitä lahjoja enään saa. Mä myös yleensä ideoin ja päätän lahjat poikaystävän puolesta, sillä hän on siinä todella surkea, hah.

Joulukoristeet

Tykkään pienissä määrin sisustaa jouluista tunnelmaa kotiin, kuten laittaa kuusen ja koristella sen. Tänä vuonna hankin myös aidon pöytäkuusen ja ajattelin laittaa jouluksi enemmän kynttilöitä sekä led-valoja mitä yleensä. Yleensä kuusen laitan jo joulukuun ensimmäisellä viikolla, mutta tänä vuonna koristelen kuusen vasta tänään myöhemmin. Tykkään erityisesti valoista, mutta en niinkään tonttukoristeista sun muista.
millainen jouluihminen

Joululaulut

Näitä en kestä sitten yhtään. Mielestäni lähes mikään joululaulu ei ole hyvä enkä kestä kuunnella niitä hetkeäkään. Autossa radiokanava vaihtuu heti, jos joululaulu tulee ja kaupassa yritän vain olla kuuntelematta niitä. Raskasta joulua – joululaulut menee jotenkin, mutta nekin on siinä ja siinä.

Joulutunnelma kaupungissa

Mä rakastan sitä taianomaista tunnelmaa mitä esimerkiksi joulutoreilla sekä -markkinoilla on. Useasti koristelut on painottunut upeisiin valoihin, joita on paljon ja se tunnelma on silloin mitä parhain.  Tampereella ehdottomasti Tallipiha on onnistunut luomaa täydellisen joulufiiliksen joulukaupoillaan ja upeilla valokoristeillaan. Tykkään myös kun kahviloista saa sesongin mukaisesti piparkakkulatteja yms.
tallipihan joulu

Itse joulun pyhät

Nämä sitten taas on minulle oikeastaan päiviä muiden joukosta. Meillä ei ole perinteenä oikeastaan kuin olla äidin kanssa päivä kahdestaan ja myöhemmin mun mies tulee mukaan viettämään jouluaattoa. Mulla on joulupäivänä synttärit, joten ne on enemmänkin aina mun synttäreiden juhlistamista ja useana vuonna Tapaninpäivän olen viettänyt töissä, joten joulun pyhät menee siinä näin. Rakastan sitä joulutunnelmaa ja lahjojen ostamista, mutta itse joulun pyhät ei kyllä itselleni ole niin tärkeitä, kun en juhli sitä Kristillisesti.
jouluihminen millainen

Millainen jouluihminen sinä olet?


Lue myös nämä:

Haluaisin lukea enemmän

Joulu 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.