Hae
Inka Nitta

VIIMEINEN RUSKAN ASU

viimeinen syksyn asukokonaisuus
Tämä vuosi on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Voitteko kuvitella, että enään noin kolmisen viikkoa ja on jo vuosi 2020. Mä tosin kirjoitin vielä yhteen muutama päivä sitten tilaamaani kuvakirjaan vuosiluvuksi 2018… 😀 Syksy meni ihan liian nopeasti ohi ja huomasinkin, että minulta oli jäänyt postaamatta yksi ihana ruskan aikainen asukokonaisuus. Tässä siis viimeinen ruskan asu tältä vuodelta.
viimeinen ruskan asu
ruskan asu pyynikinharju

Tämä asu olikin sellainen mikä päälläni näkyi syksyn mittaan useasti. Joko ihan juuri näin tai esimerkiksi erilaisella neuleella. Rusehtavat syksyiset sävyt olikin mun lemppareita pitkin syksyn ja edelleen sytyn kyllä ruskealle pukeutumisessa. Onneksi minulta löytyy yksi hieman kevyempi toppatakki ruskeassa värissä, mikä sopiikin juuri näille nollan tuntumilla oleville keleille oikein oivasti.
ruskan asukokonaisuus

Takki – Only / Neule – Pigalle / Housut – Only / Kengät – Skopunkten / Reppu – NewYorker

Tälläinen on mun viimeinen ruskan asu. Mitä mieltä?


Lue myös nämä:

Vaikuttajamedia 1v ja mun bile look

Beige villakangastakki

Neulemekko ja tekonahka kulmakivinä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *