Hae
Inka Nitta

VAIKUTTAJAMEDIA 1V JA MUN BILE LOOK

*Sisältää mainoslinkkejä

Aika tuntuu menevän huimaa vauhtia tällä hetkellä ja Vaikuttajamedian 1 v synttäribileistäkin on jo lähes kolme viikkoa aikaa! Eli siis Vaikuttajamedia täytti marraskuun alussa yhden vuoden ja sen kunniaksi juhlittiinkin synttäreitä Sony Music Finlandin tiloissa kolmisen viikkoa sitten.
Vaikuttajamedia 1v
Tapahtuma oli oikein hyvin järjestetty ja sen lisäksi oli upeaa nähdä myös muutamia Vaikuttajamedian kanssabloggaajia vihdoista viimein kasvatusten. Ihan huikeita persoonia! Illan aikana päästiin myös kuuntelemaan pääyhteistyökumppani Sony Music Finlandin nousussa olevia artisteja ja nauttimaan olostamme. Mun oli tarkoitus kuvailla jopa videota synttäreistä sekä ottaa paljon kuvia, mutta aika meni kuin siivillä ja en itseasissa hakenut narikasta kameraa kertaakaan. Tämän takia asukuvat tällä kertaa kännykällä otettuna.
Vaikuttajamedia 1v
Tarkoituksena oli alkuun pukeutua juhlavaan mekkoon, mutta hetken mielijohteesta päädyinkin mustiin housuihin ja punaiseen jakkuun kera punaisten nilkkureiden. Mun mielestä bile look oli oikein onnistunut ja juuri sopiva tämän tyyppiseen tilaisuuteen. Mitä mieltä te olette tästä asusta?
Vaikuttajamedia 1v

Bleiseri – Halonen / Toppi – ONLY / Housut – JDY [*tästä] / Kengät – Skopunkten

*Affiliate-linkki


Lue myös nämä:

Beige villakangastakki ja nopeat kuulumiset

Neulemekko ja tekonahka kulmakivinä

Pienempi kuin XS koko

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Tosi hyvältä näyttää asu! Just noi punaiset yksityiskohdat asussa tekee siitä tosi upean<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.